ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS

Contactgegevens ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERESTRAAT 80; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53764111 (+32-53764111) 53764111 (+32-53764111)

Fax (fax): +32 (67) 196-26-82 +32 (67) 196-26-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS
Products information ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE09160095214
Ondernemingsnummer: 6205596923
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen; Ziekenvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS
(Get full report from official database of BE for ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS
Addition kinds of activities for ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS

5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
07510100. Vee diensten | Cattle services
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
22829903. Spoolgaren | Spooling yarn
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
79991404. Vissersboten, feest: operatie | Fishing boats, party: operation

Werken bij ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS. Laat een reactie achter voor ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS. ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS. Leave a respond for ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS. ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS op de google maps. Adres en contacten ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS
Location of ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS on the google maps. Address and contacts of ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS: NOVOTEL BRUGGE CENTRUM | AVEVE ZOTTEGEM | ROMAIN GLORIEUS | LEO-TAX | KAREL LAUWYCH

Other related companies as ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS: NOVOTEL BRUGGE CENTRUM | AVEVE ZOTTEGEM | ROMAIN GLORIEUS | LEO-TAX | KAREL LAUWYCH

ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09160095214. Het bedrijf ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS bevindt zich op het adres: MERESTRAAT 80; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen; Ziekenvervoer. Producten gemaakt in ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, openstaande posities, locatie van ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS op de kaart.

ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, company assigned to the tax number BE09160095214. The company ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS is located at the address: MERESTRAAT 80; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen; Ziekenvervoer. Products created in ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS were not found.
The main activity of ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS is not available. You also can look at reviews of ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, open positions, location of ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG. STEDELIJK ZIEKENHUIS, employees, financial statistics.