ORTHOPAEDISCH CENTRUM

Contactgegevens ORTHOPAEDISCH CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORTHOPAEDISCH CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORTHOPAEDISCH CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L. DE WINNESTRAAT 65; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92255871 (+32-92255871) 92255871 (+32-92255871)

Fax (fax): +32 (4) 404-34-71 +32 (4) 404-34-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORTHOPAEDISCH CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORTHOPAEDISCH CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORTHOPAEDISCH CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORTHOPAEDISCH CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORTHOPAEDISCH CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORTHOPAEDISCH CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORTHOPAEDISCH CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORTHOPAEDISCH CENTRUM
Products information ORTHOPAEDISCH CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE01950042724
Ondernemingsnummer: 5232482910
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ORTHOPAEDISCH CENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORTHOPAEDISCH CENTRUM
(Get full report from official database of BE for ORTHOPAEDISCH CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORTHOPAEDISCH CENTRUM
Addition kinds of activities for ORTHOPAEDISCH CENTRUM

14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
57190601. spiegels | Mirrors
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
61590203. Financiële leasing van machines en uitrusting | Machinery and equipment finance leasing
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij ORTHOPAEDISCH CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORTHOPAEDISCH CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORTHOPAEDISCH CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORTHOPAEDISCH CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van ORTHOPAEDISCH CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of ORTHOPAEDISCH CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORTHOPAEDISCH CENTRUM. Laat een reactie achter voor ORTHOPAEDISCH CENTRUM. ORTHOPAEDISCH CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORTHOPAEDISCH CENTRUM. Leave a respond for ORTHOPAEDISCH CENTRUM. ORTHOPAEDISCH CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORTHOPAEDISCH CENTRUM op de google maps. Adres en contacten ORTHOPAEDISCH CENTRUM
Location of ORTHOPAEDISCH CENTRUM on the google maps. Address and contacts of ORTHOPAEDISCH CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ORTHOPAEDISCH CENTRUM ORTHOPAEDISCH CENTRUM: C.P.A.S. | TUIN 2000 | De Grie P | R. GOSSIAUX | Glascentra Bavikhove

Other related companies as ORTHOPAEDISCH CENTRUM: C.P.A.S. | TUIN 2000 | De Grie P | R. GOSSIAUX | Glascentra Bavikhove

ORTHOPAEDISCH CENTRUM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORTHOPAEDISCH CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01950042724. Het bedrijf ORTHOPAEDISCH CENTRUM bevindt zich op het adres: L. DE WINNESTRAAT 65; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in ORTHOPAEDISCH CENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORTHOPAEDISCH CENTRUM is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORTHOPAEDISCH CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORTHOPAEDISCH CENTRUM, openstaande posities, locatie van ORTHOPAEDISCH CENTRUM op de kaart.

ORTHOPAEDISCH CENTRUM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORTHOPAEDISCH CENTRUM, company assigned to the tax number BE01950042724. The company ORTHOPAEDISCH CENTRUM is located at the address: L. DE WINNESTRAAT 65; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in ORTHOPAEDISCH CENTRUM were not found.
The main activity of ORTHOPAEDISCH CENTRUM is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ORTHOPAEDISCH CENTRUM is not available. You also can look at reviews of ORTHOPAEDISCH CENTRUM, open positions, location of ORTHOPAEDISCH CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORTHOPAEDISCH CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORTHOPAEDISCH CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORTHOPAEDISCH CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORTHOPAEDISCH CENTRUM, employees, financial statistics.