CLINIQUE NOTRE-DAME

Contactgegevens CLINIQUE NOTRE-DAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLINIQUE NOTRE-DAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLINIQUE NOTRE-DAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DELM?E 9; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69258111 (+32-69258111) 69258111 (+32-69258111)

Fax (fax): +32 (84) 299-71-52 +32 (84) 299-71-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLINIQUE NOTRE-DAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLINIQUE NOTRE-DAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLINIQUE NOTRE-DAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLINIQUE NOTRE-DAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLINIQUE NOTRE-DAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLINIQUE NOTRE-DAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLINIQUE NOTRE-DAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLINIQUE NOTRE-DAME
Products information CLINIQUE NOTRE-DAME

BTW identificatienummer (tax): BE04483215332
Ondernemingsnummer: 7746978759
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CLINIQUE NOTRE-DAME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLINIQUE NOTRE-DAME
(Get full report from official database of BE for CLINIQUE NOTRE-DAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLINIQUE NOTRE-DAME
Addition kinds of activities for CLINIQUE NOTRE-DAME

179909. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
28229901. Acrylrubber, polyacrylaat | Acrylic rubbers, polyacrylate
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)
51220102. Haarpreparaten | Hair preparations
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
76991205. Replaatiewinkel, behalve bestek | Replating shop, except silverware

Werken bij CLINIQUE NOTRE-DAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLINIQUE NOTRE-DAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLINIQUE NOTRE-DAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLINIQUE NOTRE-DAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Monteur (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: WESTLAND

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van CLINIQUE NOTRE-DAME in sociale netwerken
Look for responds of CLINIQUE NOTRE-DAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLINIQUE NOTRE-DAME. Laat een reactie achter voor CLINIQUE NOTRE-DAME. CLINIQUE NOTRE-DAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLINIQUE NOTRE-DAME. Leave a respond for CLINIQUE NOTRE-DAME. CLINIQUE NOTRE-DAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLINIQUE NOTRE-DAME op de google maps. Adres en contacten CLINIQUE NOTRE-DAME
Location of CLINIQUE NOTRE-DAME on the google maps. Address and contacts of CLINIQUE NOTRE-DAME

Andere gerelateerde bedrijven als come CLINIQUE NOTRE-DAME CLINIQUE NOTRE-DAME: PETERS PLANTENKWEKERIJ | THIERRY FIEVET | DENIS GILLET | E.D.I.T. | DEWITTE B.

Other related companies as CLINIQUE NOTRE-DAME: PETERS PLANTENKWEKERIJ | THIERRY FIEVET | DENIS GILLET | E.D.I.T. | DEWITTE B.

CLINIQUE NOTRE-DAME is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLINIQUE NOTRE-DAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04483215332. Het bedrijf CLINIQUE NOTRE-DAME bevindt zich op het adres: AVENUE DELM?E 9; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in CLINIQUE NOTRE-DAME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLINIQUE NOTRE-DAME is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLINIQUE NOTRE-DAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLINIQUE NOTRE-DAME, openstaande posities, locatie van CLINIQUE NOTRE-DAME op de kaart.

CLINIQUE NOTRE-DAME is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLINIQUE NOTRE-DAME, company assigned to the tax number BE04483215332. The company CLINIQUE NOTRE-DAME is located at the address: AVENUE DELM?E 9; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in CLINIQUE NOTRE-DAME were not found.
The main activity of CLINIQUE NOTRE-DAME is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLINIQUE NOTRE-DAME is not available. You also can look at reviews of CLINIQUE NOTRE-DAME, open positions, location of CLINIQUE NOTRE-DAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLINIQUE NOTRE-DAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLINIQUE NOTRE-DAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLINIQUE NOTRE-DAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLINIQUE NOTRE-DAME, employees, financial statistics.