CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN

Contactgegevens CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OSYSTRAAT 39B0; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32340848 32340848

Fax (fax): +32 (64) 801-12-60 +32 (64) 801-12-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN
Products information CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN

BTW identificatienummer (tax): BE03783660888
Ondernemingsnummer: 7896667480
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN
(Get full report from official database of BE for CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN
Addition kinds of activities for CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN

011500. Maïs | Corn
355502. Drukplaten | Printing plates
23840000. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec

Werken bij CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN. Laat een reactie achter voor CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN. CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN. Leave a respond for CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN. CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN op de google maps. Adres en contacten CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN
Location of CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN on the google maps. Address and contacts of CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN: MELON L | Venus de Paris | MARIA DOS SANTOS | VANHOUWE | THUISZORG TURNHOUT

Other related companies as CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN: MELON L | Venus de Paris | MARIA DOS SANTOS | VANHOUWE | THUISZORG TURNHOUT

CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03783660888. Het bedrijf CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN bevindt zich op het adres: OSYSTRAAT 39B0; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, openstaande posities, locatie van CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN op de kaart.

CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, company assigned to the tax number BE03783660888. The company CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN is located at the address: OSYSTRAAT 39B0; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN were not found.
The main activity of CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN is not available. You also can look at reviews of CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, open positions, location of CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM VOOR LEVENS- EN GEZINSVRAGEN, employees, financial statistics.