CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH

Contactgegevens CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANCOIS-LEFEBVRE 207; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42394111 (+32-42394111) 42394111 (+32-42394111)

Fax (fax): +32 (87) 238-24-69 +32 (87) 238-24-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH
Products information CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH

BTW identificatienummer (tax): BE07940063476
Ondernemingsnummer: 6873016357
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH
(Get full report from official database of BE for CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH
Addition kinds of activities for CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH

931101. belasting | Taxation
07510400. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
38290102. Brandstofdichtheidsmeter, vliegtuigmotor | Fuel densitometers, aircraft engine
51490103. Oleomargarine | Oleomargarine

Werken bij CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

Zoek naar antwoorden van CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH. Laat een reactie achter voor CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH. CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH. Leave a respond for CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH. CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH op de google maps. Adres en contacten CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH
Location of CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH on the google maps. Address and contacts of CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH: Gillet & Jacques SPRL | P. VAN PARIJS | JEAN BULTOT | T&A | VERDIN EMILE

Other related companies as CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH: Gillet & Jacques SPRL | P. VAN PARIJS | JEAN BULTOT | T&A | VERDIN EMILE

CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07940063476. Het bedrijf CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH bevindt zich op het adres: RUE FRANCOIS-LEFEBVRE 207; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, openstaande posities, locatie van CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH op de kaart.

CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, company assigned to the tax number BE07940063476. The company CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH is located at the address: RUE FRANCOIS-LEFEBVRE 207; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH were not found.
The main activity of CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH is not available. You also can look at reviews of CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, open positions, location of CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE HOSPITALIER ST.VINCENT &STE.ELISABETH, employees, financial statistics.