ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF

Contactgegevens ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LIERSEBAAN 4; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33802011 (+32-33802011) 33802011 (+32-33802011)

Fax (fax): +32 (51) 455-17-59 +32 (51) 455-17-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF
Products information ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE02120056152
Ondernemingsnummer: 8411651611
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF
(Get full report from official database of BE for ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF
Addition kinds of activities for ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF

509199. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
28999946. Geest dupliceren van vloeistof | Spirit duplicating fluid
35419908. Reparatie en reparatie van gereedschapsmiddelen, metalen snijtypes | Machine tool replacement & repair parts, metal cutting types
38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies

Werken bij ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

Zoek naar antwoorden van ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF. Laat een reactie achter voor ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF. ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF. Leave a respond for ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF. ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF op de google maps. Adres en contacten ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF
Location of ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF on the google maps. Address and contacts of ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF: Hannosset SA | ANDY STADSBADER | Dekinderen P | GARAGE MIERS | PAIJMANS - DEJAEGER M-P

Other related companies as ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF: Hannosset SA | ANDY STADSBADER | Dekinderen P | GARAGE MIERS | PAIJMANS - DEJAEGER M-P

ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120056152. Het bedrijf ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF bevindt zich op het adres: OUDE LIERSEBAAN 4; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, openstaande posities, locatie van ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF op de kaart.

ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, company assigned to the tax number BE02120056152. The company ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF is located at the address: OUDE LIERSEBAAN 4; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF were not found.
The main activity of ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF is not available. You also can look at reviews of ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, open positions, location of ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEM. ZIEKENH. ST.JOZEF, employees, financial statistics.