BELG. NAVIGATION AGENCIES

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • BELG. NAVIGATION AGENCIES
Private companiesMiscellaneous Repair Services • BELG. NAVIGATION AGENCIES

Contactgegevens BELG. NAVIGATION AGENCIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELG. NAVIGATION AGENCIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELG. NAVIGATION AGENCIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERRUI 26; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32336446 32336446

Fax (fax): +32 (63) 418-74-63 +32 (63) 418-74-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELG. NAVIGATION AGENCIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELG. NAVIGATION AGENCIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELG. NAVIGATION AGENCIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELG. NAVIGATION AGENCIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELG. NAVIGATION AGENCIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELG. NAVIGATION AGENCIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELG. NAVIGATION AGENCIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELG. NAVIGATION AGENCIES
Products information BELG. NAVIGATION AGENCIES

BTW identificatienummer (tax): BE02434265136
Ondernemingsnummer: 6959259033
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BELG. NAVIGATION AGENCIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zeevrachtagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELG. NAVIGATION AGENCIES
(Get full report from official database of BE for BELG. NAVIGATION AGENCIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELG. NAVIGATION AGENCIES
Addition kinds of activities for BELG. NAVIGATION AGENCIES

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
572202. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
14990306. Selenietwinning | Selenite mining
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
35550400. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij BELG. NAVIGATION AGENCIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELG. NAVIGATION AGENCIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELG. NAVIGATION AGENCIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELG. NAVIGATION AGENCIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

Zoek naar antwoorden van BELG. NAVIGATION AGENCIES in sociale netwerken
Look for responds of BELG. NAVIGATION AGENCIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELG. NAVIGATION AGENCIES. Laat een reactie achter voor BELG. NAVIGATION AGENCIES. BELG. NAVIGATION AGENCIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELG. NAVIGATION AGENCIES. Leave a respond for BELG. NAVIGATION AGENCIES. BELG. NAVIGATION AGENCIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELG. NAVIGATION AGENCIES op de google maps. Adres en contacten BELG. NAVIGATION AGENCIES
Location of BELG. NAVIGATION AGENCIES on the google maps. Address and contacts of BELG. NAVIGATION AGENCIES

Andere gerelateerde bedrijven als come BELG. NAVIGATION AGENCIES BELG. NAVIGATION AGENCIES: NALY'S COIFFURE | RENE WILLEMS & ZONEN | LUC VAN AUTREVE | STROMAG | HOUTHANDEL BERGMANS BVBA

Other related companies as BELG. NAVIGATION AGENCIES: NALY'S COIFFURE | RENE WILLEMS & ZONEN | LUC VAN AUTREVE | STROMAG | HOUTHANDEL BERGMANS BVBA

BELG. NAVIGATION AGENCIES is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELG. NAVIGATION AGENCIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02434265136. Het bedrijf BELG. NAVIGATION AGENCIES bevindt zich op het adres: ANKERRUI 26; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Zeevrachtagentschappen. Producten gemaakt in BELG. NAVIGATION AGENCIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELG. NAVIGATION AGENCIES is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELG. NAVIGATION AGENCIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELG. NAVIGATION AGENCIES, openstaande posities, locatie van BELG. NAVIGATION AGENCIES op de kaart.

BELG. NAVIGATION AGENCIES is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELG. NAVIGATION AGENCIES, company assigned to the tax number BE02434265136. The company BELG. NAVIGATION AGENCIES is located at the address: ANKERRUI 26; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Zeevrachtagentschappen. Products created in BELG. NAVIGATION AGENCIES were not found.
The main activity of BELG. NAVIGATION AGENCIES is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELG. NAVIGATION AGENCIES is not available. You also can look at reviews of BELG. NAVIGATION AGENCIES, open positions, location of BELG. NAVIGATION AGENCIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELG. NAVIGATION AGENCIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELG. NAVIGATION AGENCIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELG. NAVIGATION AGENCIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELG. NAVIGATION AGENCIES, employees, financial statistics.