CALCAIRES DE LA SAMBRE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • CALCAIRES DE LA SAMBRE
Private companiesMembership Organizations • CALCAIRES DE LA SAMBRE

Contactgegevens CALCAIRES DE LA SAMBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALCAIRES DE LA SAMBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALCAIRES DE LA SAMBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE HALAGE 333; 6111; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71515729 (+32-71515729) 71515729 (+32-71515729)

Fax (fax): +32 (4) 216-74-23 +32 (4) 216-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALCAIRES DE LA SAMBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALCAIRES DE LA SAMBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALCAIRES DE LA SAMBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALCAIRES DE LA SAMBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALCAIRES DE LA SAMBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALCAIRES DE LA SAMBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALCAIRES DE LA SAMBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALCAIRES DE LA SAMBRE
Products information CALCAIRES DE LA SAMBRE

BTW identificatienummer (tax): BE07175689697
Ondernemingsnummer: 6944702148
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CALCAIRES DE LA SAMBRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zand and grindontginning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALCAIRES DE LA SAMBRE
(Get full report from official database of BE for CALCAIRES DE LA SAMBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALCAIRES DE LA SAMBRE
Addition kinds of activities for CALCAIRES DE LA SAMBRE

5921. Drankwinkels | Liquor stores
35339901. Derricks, olie of gasveld | Derricks, oil or gas field
36720000. Printplaten | Printed circuit boards
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks

Werken bij CALCAIRES DE LA SAMBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALCAIRES DE LA SAMBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALCAIRES DE LA SAMBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALCAIRES DE LA SAMBRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van CALCAIRES DE LA SAMBRE in sociale netwerken
Look for responds of CALCAIRES DE LA SAMBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALCAIRES DE LA SAMBRE. Laat een reactie achter voor CALCAIRES DE LA SAMBRE. CALCAIRES DE LA SAMBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALCAIRES DE LA SAMBRE. Leave a respond for CALCAIRES DE LA SAMBRE. CALCAIRES DE LA SAMBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALCAIRES DE LA SAMBRE op de google maps. Adres en contacten CALCAIRES DE LA SAMBRE
Location of CALCAIRES DE LA SAMBRE on the google maps. Address and contacts of CALCAIRES DE LA SAMBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CALCAIRES DE LA SAMBRE CALCAIRES DE LA SAMBRE: EB EN VLOED | VAN ZANDDYCKE | CULTUREEL CENTRUM | Demoulin | HUGO VANBUEL

Other related companies as CALCAIRES DE LA SAMBRE: EB EN VLOED | VAN ZANDDYCKE | CULTUREEL CENTRUM | Demoulin | HUGO VANBUEL

CALCAIRES DE LA SAMBRE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CALCAIRES DE LA SAMBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175689697. Het bedrijf CALCAIRES DE LA SAMBRE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE HALAGE 333; 6111; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zand and grindontginning. Producten gemaakt in CALCAIRES DE LA SAMBRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CALCAIRES DE LA SAMBRE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALCAIRES DE LA SAMBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALCAIRES DE LA SAMBRE, openstaande posities, locatie van CALCAIRES DE LA SAMBRE op de kaart.

CALCAIRES DE LA SAMBRE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CALCAIRES DE LA SAMBRE, company assigned to the tax number BE07175689697. The company CALCAIRES DE LA SAMBRE is located at the address: CHEMIN DE HALAGE 333; 6111; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zand and grindontginning. Products created in CALCAIRES DE LA SAMBRE were not found.
The main activity of CALCAIRES DE LA SAMBRE is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CALCAIRES DE LA SAMBRE is not available. You also can look at reviews of CALCAIRES DE LA SAMBRE, open positions, location of CALCAIRES DE LA SAMBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALCAIRES DE LA SAMBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALCAIRES DE LA SAMBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALCAIRES DE LA SAMBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALCAIRES DE LA SAMBRE, employees, financial statistics.