TH??TRE JACQUES GUEUX

Contactgegevens TH??TRE JACQUES GUEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TH??TRE JACQUES GUEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

TH??TRE JACQUES GUEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUL DEJAERLAAN 11BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25381512 (+32-25381512) 25381512 (+32-25381512)

Fax (fax): +32 (53) 911-79-31 +32 (53) 911-79-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TH??TRE JACQUES GUEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TH??TRE JACQUES GUEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TH??TRE JACQUES GUEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TH??TRE JACQUES GUEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TH??TRE JACQUES GUEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TH??TRE JACQUES GUEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TH??TRE JACQUES GUEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TH??TRE JACQUES GUEUX
Products information TH??TRE JACQUES GUEUX

BTW identificatienummer (tax): BE05790313720
Ondernemingsnummer: 6802978515
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in TH??TRE JACQUES GUEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TH??TRE JACQUES GUEUX
(Get full report from official database of BE for TH??TRE JACQUES GUEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor TH??TRE JACQUES GUEUX
Addition kinds of activities for TH??TRE JACQUES GUEUX

287300. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
34990106. Geldkisten, staal | Money chests, steel
72190103. Naaister | Seamstress

Werken bij TH??TRE JACQUES GUEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TH??TRE JACQUES GUEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TH??TRE JACQUES GUEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TH??TRE JACQUES GUEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van TH??TRE JACQUES GUEUX in sociale netwerken
Look for responds of TH??TRE JACQUES GUEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor TH??TRE JACQUES GUEUX. Laat een reactie achter voor TH??TRE JACQUES GUEUX. TH??TRE JACQUES GUEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TH??TRE JACQUES GUEUX. Leave a respond for TH??TRE JACQUES GUEUX. TH??TRE JACQUES GUEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TH??TRE JACQUES GUEUX op de google maps. Adres en contacten TH??TRE JACQUES GUEUX
Location of TH??TRE JACQUES GUEUX on the google maps. Address and contacts of TH??TRE JACQUES GUEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come TH??TRE JACQUES GUEUX TH??TRE JACQUES GUEUX: PETER VERSTAPPEN | BRIDGE CLUB BOUWBEDRIJF | JO?LLE FALIZE | MUS?E DE LA FORGE | Pepermans BVBA

Other related companies as TH??TRE JACQUES GUEUX: PETER VERSTAPPEN | BRIDGE CLUB BOUWBEDRIJF | JO?LLE FALIZE | MUS?E DE LA FORGE | Pepermans BVBA

TH??TRE JACQUES GUEUX is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TH??TRE JACQUES GUEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05790313720. Het bedrijf TH??TRE JACQUES GUEUX bevindt zich op het adres: PAUL DEJAERLAAN 11BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in TH??TRE JACQUES GUEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TH??TRE JACQUES GUEUX is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TH??TRE JACQUES GUEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TH??TRE JACQUES GUEUX, openstaande posities, locatie van TH??TRE JACQUES GUEUX op de kaart.

TH??TRE JACQUES GUEUX is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TH??TRE JACQUES GUEUX, company assigned to the tax number BE05790313720. The company TH??TRE JACQUES GUEUX is located at the address: PAUL DEJAERLAAN 11BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in TH??TRE JACQUES GUEUX were not found.
The main activity of TH??TRE JACQUES GUEUX is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TH??TRE JACQUES GUEUX is not available. You also can look at reviews of TH??TRE JACQUES GUEUX, open positions, location of TH??TRE JACQUES GUEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TH??TRE JACQUES GUEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TH??TRE JACQUES GUEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TH??TRE JACQUES GUEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TH??TRE JACQUES GUEUX, employees, financial statistics.