TH??TRE DE L'ENFANCE

Contactgegevens TH??TRE DE L'ENFANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TH??TRE DE L'ENFANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TH??TRE DE L'ENFANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSESTEENWEG 153; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22198899 (+32-22198899) 22198899 (+32-22198899)

Fax (fax): +32 (19) 242-31-99 +32 (19) 242-31-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TH??TRE DE L'ENFANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TH??TRE DE L'ENFANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TH??TRE DE L'ENFANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TH??TRE DE L'ENFANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TH??TRE DE L'ENFANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TH??TRE DE L'ENFANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TH??TRE DE L'ENFANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TH??TRE DE L'ENFANCE
Products information TH??TRE DE L'ENFANCE

BTW identificatienummer (tax): BE01588592529
Ondernemingsnummer: 3882263183
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in TH??TRE DE L'ENFANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TH??TRE DE L'ENFANCE
(Get full report from official database of BE for TH??TRE DE L'ENFANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TH??TRE DE L'ENFANCE
Addition kinds of activities for TH??TRE DE L'ENFANCE

4432. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
931104. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government
17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
32559906. Mortels, klei vuurvast | Mortars, clay refractory
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales

Werken bij TH??TRE DE L'ENFANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TH??TRE DE L'ENFANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TH??TRE DE L'ENFANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TH??TRE DE L'ENFANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van TH??TRE DE L'ENFANCE in sociale netwerken
Look for responds of TH??TRE DE L'ENFANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TH??TRE DE L'ENFANCE. Laat een reactie achter voor TH??TRE DE L'ENFANCE. TH??TRE DE L'ENFANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TH??TRE DE L'ENFANCE. Leave a respond for TH??TRE DE L'ENFANCE. TH??TRE DE L'ENFANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TH??TRE DE L'ENFANCE op de google maps. Adres en contacten TH??TRE DE L'ENFANCE
Location of TH??TRE DE L'ENFANCE on the google maps. Address and contacts of TH??TRE DE L'ENFANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come TH??TRE DE L'ENFANCE TH??TRE DE L'ENFANCE: VOM NV | Artisan Express | A.F.P. and Partners SA | ISABELLE MARCOUX | ROBERT CLERINX

Other related companies as TH??TRE DE L'ENFANCE: VOM NV | Artisan Express | A.F.P. and Partners SA | ISABELLE MARCOUX | ROBERT CLERINX

TH??TRE DE L'ENFANCE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TH??TRE DE L'ENFANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588592529. Het bedrijf TH??TRE DE L'ENFANCE bevindt zich op het adres: HAACHTSESTEENWEG 153; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in TH??TRE DE L'ENFANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TH??TRE DE L'ENFANCE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TH??TRE DE L'ENFANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TH??TRE DE L'ENFANCE, openstaande posities, locatie van TH??TRE DE L'ENFANCE op de kaart.

TH??TRE DE L'ENFANCE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is TH??TRE DE L'ENFANCE, company assigned to the tax number BE01588592529. The company TH??TRE DE L'ENFANCE is located at the address: HAACHTSESTEENWEG 153; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in TH??TRE DE L'ENFANCE were not found.
The main activity of TH??TRE DE L'ENFANCE is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TH??TRE DE L'ENFANCE is not available. You also can look at reviews of TH??TRE DE L'ENFANCE, open positions, location of TH??TRE DE L'ENFANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TH??TRE DE L'ENFANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TH??TRE DE L'ENFANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TH??TRE DE L'ENFANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TH??TRE DE L'ENFANCE, employees, financial statistics.