THEATER DE VLASBLOEM

Particuliere bedrijvenLegale diensten • THEATER DE VLASBLOEM
Private companiesLegal Services • THEATER DE VLASBLOEM

Contactgegevens THEATER DE VLASBLOEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEATER DE VLASBLOEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEATER DE VLASBLOEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GYSELSTRAAT 9; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37661432 (+32-37661432) 37661432 (+32-37661432)

Fax (fax): +32 (87) 869-86-47 +32 (87) 869-86-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEATER DE VLASBLOEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEATER DE VLASBLOEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEATER DE VLASBLOEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEATER DE VLASBLOEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEATER DE VLASBLOEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEATER DE VLASBLOEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEATER DE VLASBLOEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEATER DE VLASBLOEM
Products information THEATER DE VLASBLOEM

BTW identificatienummer (tax): BE05018798828
Ondernemingsnummer: 8544036865
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in THEATER DE VLASBLOEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEATER DE VLASBLOEM
(Get full report from official database of BE for THEATER DE VLASBLOEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEATER DE VLASBLOEM
Addition kinds of activities for THEATER DE VLASBLOEM

179300. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
25110200. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
25149902. Kampmeubilair: metaal | Camp furniture: metal
25219901. Paneelsystemen en scheidingswanden (vrijstaand), kantoor: hout | Panel systems and partitions (free-standing), office: wood
30699903. Badspray, rubber | Bath sprays, rubber
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij THEATER DE VLASBLOEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEATER DE VLASBLOEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEATER DE VLASBLOEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEATER DE VLASBLOEM. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES LAARNE - DESTELBERGEN - HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van THEATER DE VLASBLOEM in sociale netwerken
Look for responds of THEATER DE VLASBLOEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEATER DE VLASBLOEM. Laat een reactie achter voor THEATER DE VLASBLOEM. THEATER DE VLASBLOEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEATER DE VLASBLOEM. Leave a respond for THEATER DE VLASBLOEM. THEATER DE VLASBLOEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEATER DE VLASBLOEM op de google maps. Adres en contacten THEATER DE VLASBLOEM
Location of THEATER DE VLASBLOEM on the google maps. Address and contacts of THEATER DE VLASBLOEM

Andere gerelateerde bedrijven als come THEATER DE VLASBLOEM THEATER DE VLASBLOEM: YVON JONET | Drabs Olivier | Algasservice Mouton | FISCOFINA | OMOB

Other related companies as THEATER DE VLASBLOEM: YVON JONET | Drabs Olivier | Algasservice Mouton | FISCOFINA | OMOB

THEATER DE VLASBLOEM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEATER DE VLASBLOEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018798828. Het bedrijf THEATER DE VLASBLOEM bevindt zich op het adres: GYSELSTRAAT 9; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in THEATER DE VLASBLOEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEATER DE VLASBLOEM is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEATER DE VLASBLOEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEATER DE VLASBLOEM, openstaande posities, locatie van THEATER DE VLASBLOEM op de kaart.

THEATER DE VLASBLOEM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEATER DE VLASBLOEM, company assigned to the tax number BE05018798828. The company THEATER DE VLASBLOEM is located at the address: GYSELSTRAAT 9; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in THEATER DE VLASBLOEM were not found.
The main activity of THEATER DE VLASBLOEM is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THEATER DE VLASBLOEM is not available. You also can look at reviews of THEATER DE VLASBLOEM, open positions, location of THEATER DE VLASBLOEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEATER DE VLASBLOEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEATER DE VLASBLOEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEATER DE VLASBLOEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEATER DE VLASBLOEM, employees, financial statistics.