START

Contactgegevens START: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data START: address, phone, fax, email, website, opening hours

START

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE LOZANASTRAAT 195; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32570933 32570933

Fax (fax): +32 (12) 575-37-79 +32 (12) 575-37-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) START: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "START"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "START"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van START, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen START. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of START, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees START. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti START
Products information START

BTW identificatienummer (tax): BE03096466064
Ondernemingsnummer: 5849365234
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in START zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor START
(Get full report from official database of BE for START)

Aanvulling soorten activiteiten voor START
Addition kinds of activities for START

483399. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
38269917. titrimeters | Titrimeters
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies

Werken bij START: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in START: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor START. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for START. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van START in sociale netwerken
Look for responds of START in social networks

Lees alle opmerkingen voor START. Laat een reactie achter voor START. START bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for START. Leave a respond for START. START on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie START op de google maps. Adres en contacten START
Location of START on the google maps. Address and contacts of START

Andere gerelateerde bedrijven als come START START: PASCALE SOENEN | Nico Haarstudio | Van Oversteyns (Garage) | STAELENS R | EDWARD DE BUSSER

Other related companies as START: PASCALE SOENEN | Nico Haarstudio | Van Oversteyns (Garage) | STAELENS R | EDWARD DE BUSSER

START is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is START, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03096466064. Het bedrijf START bevindt zich op het adres: LANGE LOZANASTRAAT 195; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in START zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van START is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van START is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van START, openstaande posities, locatie van START op de kaart.

START is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is START, company assigned to the tax number BE03096466064. The company START is located at the address: LANGE LOZANASTRAAT 195; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in START were not found.
The main activity of START is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of START is not available. You also can look at reviews of START, open positions, location of START on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over START, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf START, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about START, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company START, employees, financial statistics.