ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG

Contactgegevens ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLEIN 0; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89380441 (+32-89380441) 89380441 (+32-89380441)

Fax (fax): +32 (53) 818-91-53 +32 (53) 818-91-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG
Products information ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG

BTW identificatienummer (tax): BE08831878662
Ondernemingsnummer: 9547912597
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG
(Get full report from official database of BE for ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG
Addition kinds of activities for ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG

20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
35239904. Tractoren, boerderij | Tractors, farm
38510203. Beschermers, oog | Protectors, eye
51220305. Bloed plasma | Blood plasma
72190000. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec

Werken bij ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG in sociale netwerken
Look for responds of ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG. Laat een reactie achter voor ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG. ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG. Leave a respond for ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG. ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG op de google maps. Adres en contacten ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG
Location of ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG on the google maps. Address and contacts of ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG: WILFRIED HOORNE | Manact | TRENDY TRAVEL BVBA | Liola | JEAN VERMEIRE

Other related companies as ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG: WILFRIED HOORNE | Manact | TRENDY TRAVEL BVBA | Liola | JEAN VERMEIRE

ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08831878662. Het bedrijf ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG bevindt zich op het adres: KERKPLEIN 0; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, openstaande posities, locatie van ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG op de kaart.

ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, company assigned to the tax number BE08831878662. The company ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG is located at the address: KERKPLEIN 0; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG were not found.
The main activity of ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG is not available. You also can look at reviews of ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, open positions, location of ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONTMOET.CENTR. ZWARTBERG, employees, financial statistics.