ONTMOET.CENTR. DE BUITING

Contactgegevens ONTMOET.CENTR. DE BUITING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONTMOET.CENTR. DE BUITING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONTMOET.CENTR. DE BUITING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TESSENDERLOSESTEENWEG 18; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11428068 (+32-11428068) 11428068 (+32-11428068)

Fax (fax): +32 (61) 807-29-76 +32 (61) 807-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONTMOET.CENTR. DE BUITING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONTMOET.CENTR. DE BUITING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONTMOET.CENTR. DE BUITING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONTMOET.CENTR. DE BUITING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONTMOET.CENTR. DE BUITING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONTMOET.CENTR. DE BUITING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONTMOET.CENTR. DE BUITING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONTMOET.CENTR. DE BUITING
Products information ONTMOET.CENTR. DE BUITING

BTW identificatienummer (tax): BE02953918457
Ondernemingsnummer: 1787994384
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ONTMOET.CENTR. DE BUITING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONTMOET.CENTR. DE BUITING
(Get full report from official database of BE for ONTMOET.CENTR. DE BUITING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONTMOET.CENTR. DE BUITING
Addition kinds of activities for ONTMOET.CENTR. DE BUITING

20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
51490302. Aroma's en geuren | Flavourings and fragrances
75139902. Verhuur van vrachtwagens, zonder chauffeurs | Truck rental, without drivers

Werken bij ONTMOET.CENTR. DE BUITING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONTMOET.CENTR. DE BUITING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONTMOET.CENTR. DE BUITING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONTMOET.CENTR. DE BUITING. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van ONTMOET.CENTR. DE BUITING in sociale netwerken
Look for responds of ONTMOET.CENTR. DE BUITING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONTMOET.CENTR. DE BUITING. Laat een reactie achter voor ONTMOET.CENTR. DE BUITING. ONTMOET.CENTR. DE BUITING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONTMOET.CENTR. DE BUITING. Leave a respond for ONTMOET.CENTR. DE BUITING. ONTMOET.CENTR. DE BUITING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONTMOET.CENTR. DE BUITING op de google maps. Adres en contacten ONTMOET.CENTR. DE BUITING
Location of ONTMOET.CENTR. DE BUITING on the google maps. Address and contacts of ONTMOET.CENTR. DE BUITING

Andere gerelateerde bedrijven als come ONTMOET.CENTR. DE BUITING ONTMOET.CENTR. DE BUITING: Lips N | VREUGDEVOL | AUTO IBO SPRL | PEUTERTUIN M. BOODSCHAP | Art'illerie BVBA

Other related companies as ONTMOET.CENTR. DE BUITING: Lips N | VREUGDEVOL | AUTO IBO SPRL | PEUTERTUIN M. BOODSCHAP | Art'illerie BVBA

ONTMOET.CENTR. DE BUITING is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONTMOET.CENTR. DE BUITING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02953918457. Het bedrijf ONTMOET.CENTR. DE BUITING bevindt zich op het adres: TESSENDERLOSESTEENWEG 18; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in ONTMOET.CENTR. DE BUITING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONTMOET.CENTR. DE BUITING is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONTMOET.CENTR. DE BUITING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONTMOET.CENTR. DE BUITING, openstaande posities, locatie van ONTMOET.CENTR. DE BUITING op de kaart.

ONTMOET.CENTR. DE BUITING is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONTMOET.CENTR. DE BUITING, company assigned to the tax number BE02953918457. The company ONTMOET.CENTR. DE BUITING is located at the address: TESSENDERLOSESTEENWEG 18; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in ONTMOET.CENTR. DE BUITING were not found.
The main activity of ONTMOET.CENTR. DE BUITING is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ONTMOET.CENTR. DE BUITING is not available. You also can look at reviews of ONTMOET.CENTR. DE BUITING, open positions, location of ONTMOET.CENTR. DE BUITING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONTMOET.CENTR. DE BUITING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONTMOET.CENTR. DE BUITING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONTMOET.CENTR. DE BUITING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONTMOET.CENTR. DE BUITING, employees, financial statistics.