L'ACCUEIL DE BOMBAYE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • L'ACCUEIL DE BOMBAYE
Private companiesFood and Kindred Products • L'ACCUEIL DE BOMBAYE

Contactgegevens L'ACCUEIL DE BOMBAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ACCUEIL DE BOMBAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ACCUEIL DE BOMBAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGLISE 14; 4607; DALHEM, België

Telefoon (phone): 43766635 (+32-43766635) 43766635 (+32-43766635)

Fax (fax): +32 (59) 954-62-20 +32 (59) 954-62-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ACCUEIL DE BOMBAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ACCUEIL DE BOMBAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ACCUEIL DE BOMBAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ACCUEIL DE BOMBAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ACCUEIL DE BOMBAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ACCUEIL DE BOMBAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ACCUEIL DE BOMBAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ACCUEIL DE BOMBAYE
Products information L'ACCUEIL DE BOMBAYE

BTW identificatienummer (tax): BE05427764892
Ondernemingsnummer: 2248046875
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in L'ACCUEIL DE BOMBAYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ACCUEIL DE BOMBAYE
(Get full report from official database of BE for L'ACCUEIL DE BOMBAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ACCUEIL DE BOMBAYE
Addition kinds of activities for L'ACCUEIL DE BOMBAYE

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
829901. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools
15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
20769910. walnotenolie | Walnut oil
29510200. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
50210110. Theater zetels | Theater seats
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec

Werken bij L'ACCUEIL DE BOMBAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ACCUEIL DE BOMBAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ACCUEIL DE BOMBAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ACCUEIL DE BOMBAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van L'ACCUEIL DE BOMBAYE in sociale netwerken
Look for responds of L'ACCUEIL DE BOMBAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ACCUEIL DE BOMBAYE. Laat een reactie achter voor L'ACCUEIL DE BOMBAYE. L'ACCUEIL DE BOMBAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ACCUEIL DE BOMBAYE. Leave a respond for L'ACCUEIL DE BOMBAYE. L'ACCUEIL DE BOMBAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ACCUEIL DE BOMBAYE op de google maps. Adres en contacten L'ACCUEIL DE BOMBAYE
Location of L'ACCUEIL DE BOMBAYE on the google maps. Address and contacts of L'ACCUEIL DE BOMBAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ACCUEIL DE BOMBAYE L'ACCUEIL DE BOMBAYE: LE HOME | JAN DEVLAMINCK CONSTRUCT | Retouche Huisje | B. EYBEN | Patrick Pinchart

Other related companies as L'ACCUEIL DE BOMBAYE: LE HOME | JAN DEVLAMINCK CONSTRUCT | Retouche Huisje | B. EYBEN | Patrick Pinchart

L'ACCUEIL DE BOMBAYE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ACCUEIL DE BOMBAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05427764892. Het bedrijf L'ACCUEIL DE BOMBAYE bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGLISE 14; 4607; DALHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in L'ACCUEIL DE BOMBAYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'ACCUEIL DE BOMBAYE is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ACCUEIL DE BOMBAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ACCUEIL DE BOMBAYE, openstaande posities, locatie van L'ACCUEIL DE BOMBAYE op de kaart.

L'ACCUEIL DE BOMBAYE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ACCUEIL DE BOMBAYE, company assigned to the tax number BE05427764892. The company L'ACCUEIL DE BOMBAYE is located at the address: RUE DE L'EGLISE 14; 4607; DALHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in L'ACCUEIL DE BOMBAYE were not found.
The main activity of L'ACCUEIL DE BOMBAYE is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ACCUEIL DE BOMBAYE is not available. You also can look at reviews of L'ACCUEIL DE BOMBAYE, open positions, location of L'ACCUEIL DE BOMBAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ACCUEIL DE BOMBAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ACCUEIL DE BOMBAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ACCUEIL DE BOMBAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ACCUEIL DE BOMBAYE, employees, financial statistics.