Retouche Huisje

Contactgegevens Retouche Huisje: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Retouche Huisje: address, phone, fax, email, website, opening hours

Retouche Huisje

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Holstraat 29; 9940; Evergem (Ertvelde), België

Telefoon (phone): 09 344 48 38 (+32-09 344 48 38) 09 344 48 38 (+32-09 344 48 38)

Fax (fax): +32 (59) 796-44-40 +32 (59) 796-44-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Retouche Huisje: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Retouche Huisje"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Retouche Huisje"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Retouche Huisje, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Retouche Huisje. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Retouche Huisje, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Retouche Huisje. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Retouche Huisje
Products information Retouche Huisje

BTW identificatienummer (tax): BE01311462402
Ondernemingsnummer: 7743682861
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 860,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Retouche Huisje zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Repair and alteration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Retouche Huisje
(Get full report from official database of BE for Retouche Huisje)

Aanvulling soorten activiteiten voor Retouche Huisje
Addition kinds of activities for Retouche Huisje

249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
22840202. Zijden draad | Silk thread
32110300. Bouwglas | Construction glass
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
73599907. Verzenden container leasing | Shipping container leasing
79990205. Miniatuur golfbaan operatie | Miniature golf course operation

Werken bij Retouche Huisje: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Retouche Huisje: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Retouche Huisje. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Retouche Huisje. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Retouche Huisje in sociale netwerken
Look for responds of Retouche Huisje in social networks

Lees alle opmerkingen voor Retouche Huisje. Laat een reactie achter voor Retouche Huisje. Retouche Huisje bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Retouche Huisje. Leave a respond for Retouche Huisje. Retouche Huisje on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Retouche Huisje op de google maps. Adres en contacten Retouche Huisje
Location of Retouche Huisje on the google maps. Address and contacts of Retouche Huisje

Andere gerelateerde bedrijven als come Retouche Huisje Retouche Huisje: Poron | BUREAU KWADRI | DUCHENE | GABRIEL DEVILLE | FRITUUR IRIS

Other related companies as Retouche Huisje: Poron | BUREAU KWADRI | DUCHENE | GABRIEL DEVILLE | FRITUUR IRIS

Retouche Huisje is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Retouche Huisje, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01311462402. Het bedrijf Retouche Huisje bevindt zich op het adres: Holstraat 29; 9940; Evergem (Ertvelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 860,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Repair and alteration. Producten gemaakt in Retouche Huisje zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Retouche Huisje is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Retouche Huisje is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Retouche Huisje, openstaande posities, locatie van Retouche Huisje op de kaart.

Retouche Huisje is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Retouche Huisje, company assigned to the tax number BE01311462402. The company Retouche Huisje is located at the address: Holstraat 29; 9940; Evergem (Ertvelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 860,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Repair and alteration. Products created in Retouche Huisje were not found.
The main activity of Retouche Huisje is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Retouche Huisje is not available. You also can look at reviews of Retouche Huisje, open positions, location of Retouche Huisje on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Retouche Huisje, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Retouche Huisje, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Retouche Huisje, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Retouche Huisje, employees, financial statistics.