GALERIJ VLAAMSE ZAAL

Contactgegevens GALERIJ VLAAMSE ZAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIJ VLAAMSE ZAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIJ VLAAMSE ZAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JUSTITIESTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32483370 32483370

Fax (fax): +32 (86) 937-88-61 +32 (86) 937-88-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIJ VLAAMSE ZAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIJ VLAAMSE ZAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIJ VLAAMSE ZAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIJ VLAAMSE ZAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIJ VLAAMSE ZAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIJ VLAAMSE ZAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIJ VLAAMSE ZAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIJ VLAAMSE ZAAL
Products information GALERIJ VLAAMSE ZAAL

BTW identificatienummer (tax): BE08774475097
Ondernemingsnummer: 6351715087
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GALERIJ VLAAMSE ZAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIJ VLAAMSE ZAAL
(Get full report from official database of BE for GALERIJ VLAAMSE ZAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIJ VLAAMSE ZAAL
Addition kinds of activities for GALERIJ VLAAMSE ZAAL

02729901. Burro boerderij | Burro farm
32550303. Vuursteen, klei | Firebrick, clay
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
51220308. Pharmaceuticals | Pharmaceuticals
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments
58120104. Frans restaurant | French restaurant
59439903. Schoolspullen | School supplies

Werken bij GALERIJ VLAAMSE ZAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIJ VLAAMSE ZAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIJ VLAAMSE ZAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIJ VLAAMSE ZAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van GALERIJ VLAAMSE ZAAL in sociale netwerken
Look for responds of GALERIJ VLAAMSE ZAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIJ VLAAMSE ZAAL. Laat een reactie achter voor GALERIJ VLAAMSE ZAAL. GALERIJ VLAAMSE ZAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIJ VLAAMSE ZAAL. Leave a respond for GALERIJ VLAAMSE ZAAL. GALERIJ VLAAMSE ZAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIJ VLAAMSE ZAAL op de google maps. Adres en contacten GALERIJ VLAAMSE ZAAL
Location of GALERIJ VLAAMSE ZAAL on the google maps. Address and contacts of GALERIJ VLAAMSE ZAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIJ VLAAMSE ZAAL GALERIJ VLAAMSE ZAAL: CENTEA | BUREAU JURI | B.C. ECAUSSINNOIS | J. DEGRIECK | JEAN-LUC JACOB

Other related companies as GALERIJ VLAAMSE ZAAL: CENTEA | BUREAU JURI | B.C. ECAUSSINNOIS | J. DEGRIECK | JEAN-LUC JACOB

GALERIJ VLAAMSE ZAAL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIJ VLAAMSE ZAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774475097. Het bedrijf GALERIJ VLAAMSE ZAAL bevindt zich op het adres: JUSTITIESTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in GALERIJ VLAAMSE ZAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALERIJ VLAAMSE ZAAL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIJ VLAAMSE ZAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIJ VLAAMSE ZAAL, openstaande posities, locatie van GALERIJ VLAAMSE ZAAL op de kaart.

GALERIJ VLAAMSE ZAAL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIJ VLAAMSE ZAAL, company assigned to the tax number BE08774475097. The company GALERIJ VLAAMSE ZAAL is located at the address: JUSTITIESTRAAT 4; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in GALERIJ VLAAMSE ZAAL were not found.
The main activity of GALERIJ VLAAMSE ZAAL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIJ VLAAMSE ZAAL is not available. You also can look at reviews of GALERIJ VLAAMSE ZAAL, open positions, location of GALERIJ VLAAMSE ZAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIJ VLAAMSE ZAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIJ VLAAMSE ZAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIJ VLAAMSE ZAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIJ VLAAMSE ZAAL, employees, financial statistics.