GALERIJ DIEPERINCK

Contactgegevens GALERIJ DIEPERINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIJ DIEPERINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIJ DIEPERINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEFIJZERLAAN 20; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50335089 (+32-50335089) 50335089 (+32-50335089)

Fax (fax): +32 (71) 332-55-96 +32 (71) 332-55-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIJ DIEPERINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIJ DIEPERINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIJ DIEPERINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIJ DIEPERINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIJ DIEPERINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIJ DIEPERINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIJ DIEPERINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIJ DIEPERINCK
Products information GALERIJ DIEPERINCK

BTW identificatienummer (tax): BE03335693359
Ondernemingsnummer: 3925384521
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in GALERIJ DIEPERINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIJ DIEPERINCK
(Get full report from official database of BE for GALERIJ DIEPERINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIJ DIEPERINCK
Addition kinds of activities for GALERIJ DIEPERINCK

3824. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
28739905. Ureum | Urea
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
50830101. Veeteelt | Livestock equipment
58120310. Grills (eetplekken) | Grills (eating places)
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services

Werken bij GALERIJ DIEPERINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIJ DIEPERINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIJ DIEPERINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIJ DIEPERINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van GALERIJ DIEPERINCK in sociale netwerken
Look for responds of GALERIJ DIEPERINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIJ DIEPERINCK. Laat een reactie achter voor GALERIJ DIEPERINCK. GALERIJ DIEPERINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIJ DIEPERINCK. Leave a respond for GALERIJ DIEPERINCK. GALERIJ DIEPERINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIJ DIEPERINCK op de google maps. Adres en contacten GALERIJ DIEPERINCK
Location of GALERIJ DIEPERINCK on the google maps. Address and contacts of GALERIJ DIEPERINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIJ DIEPERINCK GALERIJ DIEPERINCK: FLMAGNETROL INTERNATIONAL NV | Crédit Communal | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Shamirian | Feron M

Other related companies as GALERIJ DIEPERINCK: FLMAGNETROL INTERNATIONAL NV | Crédit Communal | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Shamirian | Feron M

GALERIJ DIEPERINCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIJ DIEPERINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03335693359. Het bedrijf GALERIJ DIEPERINCK bevindt zich op het adres: HOEFIJZERLAAN 20; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in GALERIJ DIEPERINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALERIJ DIEPERINCK is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIJ DIEPERINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIJ DIEPERINCK, openstaande posities, locatie van GALERIJ DIEPERINCK op de kaart.

GALERIJ DIEPERINCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIJ DIEPERINCK, company assigned to the tax number BE03335693359. The company GALERIJ DIEPERINCK is located at the address: HOEFIJZERLAAN 20; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in GALERIJ DIEPERINCK were not found.
The main activity of GALERIJ DIEPERINCK is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIJ DIEPERINCK is not available. You also can look at reviews of GALERIJ DIEPERINCK, open positions, location of GALERIJ DIEPERINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIJ DIEPERINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIJ DIEPERINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIJ DIEPERINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIJ DIEPERINCK, employees, financial statistics.