GAL. MARIA VAN BOURGONDI?

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • GAL. MARIA VAN BOURGONDI?
Private companiesBusiness Services • GAL. MARIA VAN BOURGONDI?

Contactgegevens GAL. MARIA VAN BOURGONDI?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAL. MARIA VAN BOURGONDI?: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAL. MARIA VAN BOURGONDI?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'T HOGE 9; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50390182 (+32-50390182) 50390182 (+32-50390182)

Fax (fax): +32 (81) 705-96-63 +32 (81) 705-96-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAL. MARIA VAN BOURGONDI?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAL. MARIA VAN BOURGONDI?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAL. MARIA VAN BOURGONDI?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAL. MARIA VAN BOURGONDI?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAL. MARIA VAN BOURGONDI?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAL. MARIA VAN BOURGONDI?
Products information GAL. MARIA VAN BOURGONDI?

BTW identificatienummer (tax): BE08917022705
Ondernemingsnummer: 1413085937
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GAL. MARIA VAN BOURGONDI? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAL. MARIA VAN BOURGONDI?
(Get full report from official database of BE for GAL. MARIA VAN BOURGONDI?)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAL. MARIA VAN BOURGONDI?
Addition kinds of activities for GAL. MARIA VAN BOURGONDI?

3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
07820203. Graszorg | Lawn care services
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
42269902. Document- en kantoorrecords opslag | Document and office records storage

Werken bij GAL. MARIA VAN BOURGONDI?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAL. MARIA VAN BOURGONDI?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAL. MARIA VAN BOURGONDI?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAL. MARIA VAN BOURGONDI?. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van GAL. MARIA VAN BOURGONDI? in sociale netwerken
Look for responds of GAL. MARIA VAN BOURGONDI? in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAL. MARIA VAN BOURGONDI?. Laat een reactie achter voor GAL. MARIA VAN BOURGONDI?. GAL. MARIA VAN BOURGONDI? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAL. MARIA VAN BOURGONDI?. Leave a respond for GAL. MARIA VAN BOURGONDI?. GAL. MARIA VAN BOURGONDI? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAL. MARIA VAN BOURGONDI? op de google maps. Adres en contacten GAL. MARIA VAN BOURGONDI?
Location of GAL. MARIA VAN BOURGONDI? on the google maps. Address and contacts of GAL. MARIA VAN BOURGONDI?

Andere gerelateerde bedrijven als come GAL. MARIA VAN BOURGONDI? GAL. MARIA VAN BOURGONDI?: Bellitzia | CEREMONIE ANN | JAN TRENSON | Deckers A Mme | GEORGE J.

Other related companies as GAL. MARIA VAN BOURGONDI?: Bellitzia | CEREMONIE ANN | JAN TRENSON | Deckers A Mme | GEORGE J.

GAL. MARIA VAN BOURGONDI? is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917022705. Het bedrijf GAL. MARIA VAN BOURGONDI? bevindt zich op het adres: 'T HOGE 9; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in GAL. MARIA VAN BOURGONDI? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAL. MARIA VAN BOURGONDI? is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAL. MARIA VAN BOURGONDI? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, openstaande posities, locatie van GAL. MARIA VAN BOURGONDI? op de kaart.

GAL. MARIA VAN BOURGONDI? is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, company assigned to the tax number BE08917022705. The company GAL. MARIA VAN BOURGONDI? is located at the address: 'T HOGE 9; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in GAL. MARIA VAN BOURGONDI? were not found.
The main activity of GAL. MARIA VAN BOURGONDI? is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GAL. MARIA VAN BOURGONDI? is not available. You also can look at reviews of GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, open positions, location of GAL. MARIA VAN BOURGONDI? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAL. MARIA VAN BOURGONDI?, employees, financial statistics.