DE KANTIEKE BEGIJN

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • DE KANTIEKE BEGIJN
Private companiesMembership Organizations • DE KANTIEKE BEGIJN

Contactgegevens DE KANTIEKE BEGIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KANTIEKE BEGIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KANTIEKE BEGIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATELIJNESTRAAT 58; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15202475 (+32-15202475) 15202475 (+32-15202475)

Fax (fax): +32 (11) 924-47-50 +32 (11) 924-47-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KANTIEKE BEGIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KANTIEKE BEGIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KANTIEKE BEGIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KANTIEKE BEGIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KANTIEKE BEGIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KANTIEKE BEGIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KANTIEKE BEGIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KANTIEKE BEGIJN
Products information DE KANTIEKE BEGIJN

BTW identificatienummer (tax): BE08795074462
Ondernemingsnummer: 5690063476
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DE KANTIEKE BEGIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KANTIEKE BEGIJN
(Get full report from official database of BE for DE KANTIEKE BEGIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KANTIEKE BEGIJN
Addition kinds of activities for DE KANTIEKE BEGIJN

653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
34620202. Turbine motor smeedstukken, ferro | Turbine engine forgings, ferrous
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
51590500. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products

Werken bij DE KANTIEKE BEGIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KANTIEKE BEGIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KANTIEKE BEGIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KANTIEKE BEGIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van DE KANTIEKE BEGIJN in sociale netwerken
Look for responds of DE KANTIEKE BEGIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KANTIEKE BEGIJN. Laat een reactie achter voor DE KANTIEKE BEGIJN. DE KANTIEKE BEGIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KANTIEKE BEGIJN. Leave a respond for DE KANTIEKE BEGIJN. DE KANTIEKE BEGIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KANTIEKE BEGIJN op de google maps. Adres en contacten DE KANTIEKE BEGIJN
Location of DE KANTIEKE BEGIJN on the google maps. Address and contacts of DE KANTIEKE BEGIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KANTIEKE BEGIJN DE KANTIEKE BEGIJN: PARDAENS DE WEE | EZEA I B SA | BONAVENTUUR SCHREURS | K. AS V.V. | L. AREND

Other related companies as DE KANTIEKE BEGIJN: PARDAENS DE WEE | EZEA I B SA | BONAVENTUUR SCHREURS | K. AS V.V. | L. AREND

DE KANTIEKE BEGIJN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KANTIEKE BEGIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795074462. Het bedrijf DE KANTIEKE BEGIJN bevindt zich op het adres: SINT-KATELIJNESTRAAT 58; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in DE KANTIEKE BEGIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KANTIEKE BEGIJN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KANTIEKE BEGIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KANTIEKE BEGIJN, openstaande posities, locatie van DE KANTIEKE BEGIJN op de kaart.

DE KANTIEKE BEGIJN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KANTIEKE BEGIJN, company assigned to the tax number BE08795074462. The company DE KANTIEKE BEGIJN is located at the address: SINT-KATELIJNESTRAAT 58; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in DE KANTIEKE BEGIJN were not found.
The main activity of DE KANTIEKE BEGIJN is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KANTIEKE BEGIJN is not available. You also can look at reviews of DE KANTIEKE BEGIJN, open positions, location of DE KANTIEKE BEGIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KANTIEKE BEGIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KANTIEKE BEGIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KANTIEKE BEGIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KANTIEKE BEGIJN, employees, financial statistics.