COMPAGNIE LOLA

Contactgegevens COMPAGNIE LOLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPAGNIE LOLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPAGNIE LOLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 112; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26442657 (+32-26442657) 26442657 (+32-26442657)

Fax (fax): +32 (60) 671-78-92 +32 (60) 671-78-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPAGNIE LOLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPAGNIE LOLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPAGNIE LOLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPAGNIE LOLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPAGNIE LOLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPAGNIE LOLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPAGNIE LOLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPAGNIE LOLA
Products information COMPAGNIE LOLA

BTW identificatienummer (tax): BE04013824462
Ondernemingsnummer: 8783813476
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in COMPAGNIE LOLA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPAGNIE LOLA
(Get full report from official database of BE for COMPAGNIE LOLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPAGNIE LOLA
Addition kinds of activities for COMPAGNIE LOLA

514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
55719904. Motor scooters | Motor scooters
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop
95120200. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies

Werken bij COMPAGNIE LOLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPAGNIE LOLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPAGNIE LOLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPAGNIE LOLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van COMPAGNIE LOLA in sociale netwerken
Look for responds of COMPAGNIE LOLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPAGNIE LOLA. Laat een reactie achter voor COMPAGNIE LOLA. COMPAGNIE LOLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPAGNIE LOLA. Leave a respond for COMPAGNIE LOLA. COMPAGNIE LOLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPAGNIE LOLA op de google maps. Adres en contacten COMPAGNIE LOLA
Location of COMPAGNIE LOLA on the google maps. Address and contacts of COMPAGNIE LOLA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPAGNIE LOLA COMPAGNIE LOLA: ANDRIESSEN ADVIESBUREAU | MICHELINE VANHOUTTE | JANINE ORBAN | GUNTER GOTZFRIED | Telesoft NV

Other related companies as COMPAGNIE LOLA: ANDRIESSEN ADVIESBUREAU | MICHELINE VANHOUTTE | JANINE ORBAN | GUNTER GOTZFRIED | Telesoft NV

COMPAGNIE LOLA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPAGNIE LOLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013824462. Het bedrijf COMPAGNIE LOLA bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 112; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in COMPAGNIE LOLA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPAGNIE LOLA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPAGNIE LOLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPAGNIE LOLA, openstaande posities, locatie van COMPAGNIE LOLA op de kaart.

COMPAGNIE LOLA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPAGNIE LOLA, company assigned to the tax number BE04013824462. The company COMPAGNIE LOLA is located at the address: LOUIZALAAN 112; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in COMPAGNIE LOLA were not found.
The main activity of COMPAGNIE LOLA is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPAGNIE LOLA is not available. You also can look at reviews of COMPAGNIE LOLA, open positions, location of COMPAGNIE LOLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPAGNIE LOLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPAGNIE LOLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPAGNIE LOLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPAGNIE LOLA, employees, financial statistics.