CENTRE CULTUREL DE VERVIERS

Contactgegevens CENTRE CULTUREL DE VERVIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE CULTUREL DE VERVIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE CULTUREL DE VERVIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ARTISTES 2; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87393039 (+32-87393039) 87393039 (+32-87393039)

Fax (fax): +32 (63) 202-34-67 +32 (63) 202-34-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE CULTUREL DE VERVIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE CULTUREL DE VERVIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE CULTUREL DE VERVIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE CULTUREL DE VERVIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE CULTUREL DE VERVIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE CULTUREL DE VERVIERS
Products information CENTRE CULTUREL DE VERVIERS

BTW identificatienummer (tax): BE06943878173
Ondernemingsnummer: 5750488281
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CENTRE CULTUREL DE VERVIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE CULTUREL DE VERVIERS
(Get full report from official database of BE for CENTRE CULTUREL DE VERVIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE CULTUREL DE VERVIERS
Addition kinds of activities for CENTRE CULTUREL DE VERVIERS

317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
355500. Printing machines | Printing trades machinery
382399. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
941199. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec
07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems
39991205. Militaire insignes | Military insignia
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site
72190402. Franse handwas | French hand laundry

Werken bij CENTRE CULTUREL DE VERVIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE CULTUREL DE VERVIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE CULTUREL DE VERVIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE CULTUREL DE VERVIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van CENTRE CULTUREL DE VERVIERS in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE CULTUREL DE VERVIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE CULTUREL DE VERVIERS. Laat een reactie achter voor CENTRE CULTUREL DE VERVIERS. CENTRE CULTUREL DE VERVIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE CULTUREL DE VERVIERS. Leave a respond for CENTRE CULTUREL DE VERVIERS. CENTRE CULTUREL DE VERVIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE CULTUREL DE VERVIERS op de google maps. Adres en contacten CENTRE CULTUREL DE VERVIERS
Location of CENTRE CULTUREL DE VERVIERS on the google maps. Address and contacts of CENTRE CULTUREL DE VERVIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE CULTUREL DE VERVIERS CENTRE CULTUREL DE VERVIERS: HAIRFASHION KATHY | FONCI?RE BRAINOISE | LEMS WILLY | Nobis | Gallo S

Other related companies as CENTRE CULTUREL DE VERVIERS: HAIRFASHION KATHY | FONCI?RE BRAINOISE | LEMS WILLY | Nobis | Gallo S

CENTRE CULTUREL DE VERVIERS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06943878173. Het bedrijf CENTRE CULTUREL DE VERVIERS bevindt zich op het adres: RUE DES ARTISTES 2; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in CENTRE CULTUREL DE VERVIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE CULTUREL DE VERVIERS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE CULTUREL DE VERVIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, openstaande posities, locatie van CENTRE CULTUREL DE VERVIERS op de kaart.

CENTRE CULTUREL DE VERVIERS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, company assigned to the tax number BE06943878173. The company CENTRE CULTUREL DE VERVIERS is located at the address: RUE DES ARTISTES 2; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in CENTRE CULTUREL DE VERVIERS were not found.
The main activity of CENTRE CULTUREL DE VERVIERS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE CULTUREL DE VERVIERS is not available. You also can look at reviews of CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, open positions, location of CENTRE CULTUREL DE VERVIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE CULTUREL DE VERVIERS, employees, financial statistics.