BELG.KULT.& DIENSTENCENT.

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • BELG.KULT.& DIENSTENCENT.
Private companiesNondepository Credit Institutions • BELG.KULT.& DIENSTENCENT.

Contactgegevens BELG.KULT.& DIENSTENCENT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELG.KULT.& DIENSTENCENT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELG.KULT.& DIENSTENCENT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGEMEESTER BOLLENSTR. 54-56; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11224161 (+32-11224161) 11224161 (+32-11224161)

Fax (fax): +32 (86) 436-27-21 +32 (86) 436-27-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELG.KULT.& DIENSTENCENT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELG.KULT.& DIENSTENCENT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELG.KULT.& DIENSTENCENT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELG.KULT.& DIENSTENCENT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELG.KULT.& DIENSTENCENT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELG.KULT.& DIENSTENCENT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELG.KULT.& DIENSTENCENT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELG.KULT.& DIENSTENCENT.
Products information BELG.KULT.& DIENSTENCENT.

BTW identificatienummer (tax): BE01936584472
Ondernemingsnummer: 4224761962
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BELG.KULT.& DIENSTENCENT. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELG.KULT.& DIENSTENCENT.
(Get full report from official database of BE for BELG.KULT.& DIENSTENCENT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELG.KULT.& DIENSTENCENT.
Addition kinds of activities for BELG.KULT.& DIENSTENCENT.

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
27549918. Tickets: gravure printing | Tickets: gravure printing
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
35410301. Chemische freesmachines | Chemical milling machines
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp

Werken bij BELG.KULT.& DIENSTENCENT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELG.KULT.& DIENSTENCENT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELG.KULT.& DIENSTENCENT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELG.KULT.& DIENSTENCENT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van BELG.KULT.& DIENSTENCENT. in sociale netwerken
Look for responds of BELG.KULT.& DIENSTENCENT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELG.KULT.& DIENSTENCENT.. Laat een reactie achter voor BELG.KULT.& DIENSTENCENT.. BELG.KULT.& DIENSTENCENT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELG.KULT.& DIENSTENCENT.. Leave a respond for BELG.KULT.& DIENSTENCENT.. BELG.KULT.& DIENSTENCENT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELG.KULT.& DIENSTENCENT. op de google maps. Adres en contacten BELG.KULT.& DIENSTENCENT.
Location of BELG.KULT.& DIENSTENCENT. on the google maps. Address and contacts of BELG.KULT.& DIENSTENCENT.

Andere gerelateerde bedrijven als come BELG.KULT.& DIENSTENCENT. BELG.KULT.& DIENSTENCENT.: Restobowl BVBA | Bureau d'Assurances de Dison (Ancien bureau Janssen) | Heremans Paul | RELAIS D?ARBOIS | MARC ROUSSEAUX

Other related companies as BELG.KULT.& DIENSTENCENT.: Restobowl BVBA | Bureau d'Assurances de Dison (Ancien bureau Janssen) | Heremans Paul | RELAIS D?ARBOIS | MARC ROUSSEAUX

BELG.KULT.& DIENSTENCENT. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELG.KULT.& DIENSTENCENT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01936584472. Het bedrijf BELG.KULT.& DIENSTENCENT. bevindt zich op het adres: BURGEMEESTER BOLLENSTR. 54-56; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in BELG.KULT.& DIENSTENCENT. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELG.KULT.& DIENSTENCENT. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELG.KULT.& DIENSTENCENT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELG.KULT.& DIENSTENCENT., openstaande posities, locatie van BELG.KULT.& DIENSTENCENT. op de kaart.

BELG.KULT.& DIENSTENCENT. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELG.KULT.& DIENSTENCENT., company assigned to the tax number BE01936584472. The company BELG.KULT.& DIENSTENCENT. is located at the address: BURGEMEESTER BOLLENSTR. 54-56; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in BELG.KULT.& DIENSTENCENT. were not found.
The main activity of BELG.KULT.& DIENSTENCENT. is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELG.KULT.& DIENSTENCENT. is not available. You also can look at reviews of BELG.KULT.& DIENSTENCENT., open positions, location of BELG.KULT.& DIENSTENCENT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELG.KULT.& DIENSTENCENT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELG.KULT.& DIENSTENCENT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELG.KULT.& DIENSTENCENT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELG.KULT.& DIENSTENCENT., employees, financial statistics.