A LA COURTE ECHELLE

Contactgegevens A LA COURTE ECHELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA COURTE ECHELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA COURTE ECHELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE ROTTERDAM 29; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42293939 (+32-42293939) 42293939 (+32-42293939)

Fax (fax): +32 (71) 561-20-98 +32 (71) 561-20-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA COURTE ECHELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA COURTE ECHELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA COURTE ECHELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA COURTE ECHELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA COURTE ECHELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA COURTE ECHELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA COURTE ECHELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA COURTE ECHELLE
Products information A LA COURTE ECHELLE

BTW identificatienummer (tax): BE03646057128
Ondernemingsnummer: 4756500244
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in A LA COURTE ECHELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA COURTE ECHELLE
(Get full report from official database of BE for A LA COURTE ECHELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA COURTE ECHELLE
Addition kinds of activities for A LA COURTE ECHELLE

599904. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
35370101. Vliegtuig motor cradles | Aircraft engine cradles
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
44490102. Kanaalvervoer, vracht | Canal transportation, freight
59929902. Planten, potten | Plants, potted
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging

Werken bij A LA COURTE ECHELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA COURTE ECHELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA COURTE ECHELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA COURTE ECHELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van A LA COURTE ECHELLE in sociale netwerken
Look for responds of A LA COURTE ECHELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA COURTE ECHELLE. Laat een reactie achter voor A LA COURTE ECHELLE. A LA COURTE ECHELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA COURTE ECHELLE. Leave a respond for A LA COURTE ECHELLE. A LA COURTE ECHELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA COURTE ECHELLE op de google maps. Adres en contacten A LA COURTE ECHELLE
Location of A LA COURTE ECHELLE on the google maps. Address and contacts of A LA COURTE ECHELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA COURTE ECHELLE A LA COURTE ECHELLE: Bo Parfumerie | HERMAN VAN DER STOCKT | M.B. COMPUTER | LUC TIERENS | DOMINIQUE KRAHAY

Other related companies as A LA COURTE ECHELLE: Bo Parfumerie | HERMAN VAN DER STOCKT | M.B. COMPUTER | LUC TIERENS | DOMINIQUE KRAHAY

A LA COURTE ECHELLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA COURTE ECHELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03646057128. Het bedrijf A LA COURTE ECHELLE bevindt zich op het adres: RUE DE ROTTERDAM 29; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in A LA COURTE ECHELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A LA COURTE ECHELLE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA COURTE ECHELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA COURTE ECHELLE, openstaande posities, locatie van A LA COURTE ECHELLE op de kaart.

A LA COURTE ECHELLE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA COURTE ECHELLE, company assigned to the tax number BE03646057128. The company A LA COURTE ECHELLE is located at the address: RUE DE ROTTERDAM 29; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in A LA COURTE ECHELLE were not found.
The main activity of A LA COURTE ECHELLE is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA COURTE ECHELLE is not available. You also can look at reviews of A LA COURTE ECHELLE, open positions, location of A LA COURTE ECHELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA COURTE ECHELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA COURTE ECHELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA COURTE ECHELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA COURTE ECHELLE, employees, financial statistics.