Centre des Abrasifs S.A.

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Centre des Abrasifs S.A.
Private companiesAmusement and Recreation Services • Centre des Abrasifs S.A.

Contactgegevens Centre des Abrasifs S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre des Abrasifs S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre des Abrasifs S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Charbonnage 11 4020 Wandre, België

Telefoon (phone): 04.370 00 75 (+32-04.370 00 75) 04.370 00 75 (+32-04.370 00 75)

Fax (fax): 04.370 01 57 (+32-04.370 01 57) 04.370 01 57 (+32-04.370 01 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre des Abrasifs S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre des Abrasifs S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre des Abrasifs S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre des Abrasifs S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre des Abrasifs S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre des Abrasifs S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre des Abrasifs S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre des Abrasifs S.A.
Products information Centre des Abrasifs S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04802917480
Ondernemingsnummer: 4318145751
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Blast media; Grinding wheels; Polishes; Wire brushes

Product categorie (product category): Abrasives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre des Abrasifs S.A.
(Get full report from official database of BE for Centre des Abrasifs S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre des Abrasifs S.A.
Addition kinds of activities for Centre des Abrasifs S.A.

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
6163. Lening makelaars | Loan brokers
08110000. Houtwegen | Timber tracts
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
82110106. Katholieke beroeps- / technische school | Catholic vocational/technical school
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij Centre des Abrasifs S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre des Abrasifs S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre des Abrasifs S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre des Abrasifs S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Centre des Abrasifs S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Centre des Abrasifs S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre des Abrasifs S.A.. Laat een reactie achter voor Centre des Abrasifs S.A.. Centre des Abrasifs S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre des Abrasifs S.A.. Leave a respond for Centre des Abrasifs S.A.. Centre des Abrasifs S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre des Abrasifs S.A. op de google maps. Adres en contacten Centre des Abrasifs S.A.
Location of Centre des Abrasifs S.A. on the google maps. Address and contacts of Centre des Abrasifs S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre des Abrasifs S.A. Centre des Abrasifs S.A.: Piccolo Pane | Knecht Ed en zonen BVBA | LAGAMME YVES | Dijk (Den) | MARIA JUVIJNS

Other related companies as Centre des Abrasifs S.A.: Piccolo Pane | Knecht Ed en zonen BVBA | LAGAMME YVES | Dijk (Den) | MARIA JUVIJNS

Centre des Abrasifs S.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre des Abrasifs S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04802917480. Het bedrijf Centre des Abrasifs S.A. bevindt zich op het adres: Rue du Charbonnage 11 4020 Wandre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Abrasives. Lijst met producten zijn Blast media; Grinding wheels; Polishes; Wire brushes.
De hoofdactiviteit van Centre des Abrasifs S.A. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre des Abrasifs S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre des Abrasifs S.A., openstaande posities, locatie van Centre des Abrasifs S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre des Abrasifs S.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre des Abrasifs S.A., company assigned to the tax number BE04802917480. The company Centre des Abrasifs S.A. is located at the address: Rue du Charbonnage 11 4020 Wandre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Abrasives. List of products are Blast media; Grinding wheels; Polishes; Wire brushes.
The main activity of Centre des Abrasifs S.A. is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre des Abrasifs S.A. is not available. You also can look at reviews of Centre des Abrasifs S.A., open positions, location of Centre des Abrasifs S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre des Abrasifs S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre des Abrasifs S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre des Abrasifs S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre des Abrasifs S.A., employees, financial statistics.