Knecht Ed en zonen BVBA

Contactgegevens Knecht Ed en zonen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knecht Ed en zonen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knecht Ed en zonen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Longtin 49B; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 428 55 98 (+32-02 428 55 98) 02 428 55 98 (+32-02 428 55 98)

Fax (fax): 02 420 08 79 (+32-02 420 08 79) 02 420 08 79 (+32-02 420 08 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knecht Ed en zonen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knecht Ed en zonen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knecht Ed en zonen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knecht Ed en zonen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knecht Ed en zonen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knecht Ed en zonen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knecht Ed en zonen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knecht Ed en zonen BVBA
Products information Knecht Ed en zonen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08740417480
Ondernemingsnummer: 6005645751
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Knecht Ed en zonen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knecht Ed en zonen BVBA
(Get full report from official database of BE for Knecht Ed en zonen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knecht Ed en zonen BVBA
Addition kinds of activities for Knecht Ed en zonen BVBA

251999. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
32910801. Diamant poeder | Diamond powder
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services

Werken bij Knecht Ed en zonen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knecht Ed en zonen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knecht Ed en zonen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knecht Ed en zonen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

 • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

 • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP NINOVE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

 • afzakkers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

 • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

  Regio: VLIERZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

 • Elektricien (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

 • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: TYPHOON

  Type: Vaste Job

  Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

 • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

  Type: Vaste Job

  Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

 • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van Knecht Ed en zonen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Knecht Ed en zonen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knecht Ed en zonen BVBA. Laat een reactie achter voor Knecht Ed en zonen BVBA. Knecht Ed en zonen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knecht Ed en zonen BVBA. Leave a respond for Knecht Ed en zonen BVBA. Knecht Ed en zonen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knecht Ed en zonen BVBA op de google maps. Adres en contacten Knecht Ed en zonen BVBA
Location of Knecht Ed en zonen BVBA on the google maps. Address and contacts of Knecht Ed en zonen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Knecht Ed en zonen BVBA Knecht Ed en zonen BVBA: DESFIN NV | De Cock Wim | Jenny's Hair-Dress Center | BELMANS | VOYAGES CHRISTOPHAIR

Other related companies as Knecht Ed en zonen BVBA: DESFIN NV | De Cock Wim | Jenny's Hair-Dress Center | BELMANS | VOYAGES CHRISTOPHAIR

Knecht Ed en zonen BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Knecht Ed en zonen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08740417480. Het bedrijf Knecht Ed en zonen BVBA bevindt zich op het adres: Rue Longtin 49B; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Knecht Ed en zonen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Knecht Ed en zonen BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knecht Ed en zonen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knecht Ed en zonen BVBA, openstaande posities, locatie van Knecht Ed en zonen BVBA op de kaart.

Knecht Ed en zonen BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Knecht Ed en zonen BVBA, company assigned to the tax number BE08740417480. The company Knecht Ed en zonen BVBA is located at the address: Rue Longtin 49B; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Knecht Ed en zonen BVBA were not found.
The main activity of Knecht Ed en zonen BVBA is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Knecht Ed en zonen BVBA is not available. You also can look at reviews of Knecht Ed en zonen BVBA, open positions, location of Knecht Ed en zonen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knecht Ed en zonen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knecht Ed en zonen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knecht Ed en zonen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knecht Ed en zonen BVBA, employees, financial statistics.