BELMANS

Contactgegevens BELMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHTERBOS 114; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14312159 (+32-14312159) 14312159 (+32-14312159)

Fax (fax): +32 (83) 773-10-51 +32 (83) 773-10-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELMANS
Products information BELMANS

BTW identificatienummer (tax): BE07303131103
Ondernemingsnummer: 9691284179
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BELMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELMANS
(Get full report from official database of BE for BELMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELMANS
Addition kinds of activities for BELMANS

22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
37929902. Kampeerders, voor montage op vrachtwagens | Campers, for mounting on trucks
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines

Werken bij BELMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van BELMANS in sociale netwerken
Look for responds of BELMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELMANS. Laat een reactie achter voor BELMANS. BELMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELMANS. Leave a respond for BELMANS. BELMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELMANS op de google maps. Adres en contacten BELMANS
Location of BELMANS on the google maps. Address and contacts of BELMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BELMANS BELMANS: Goffin Meyvis Analytical & Medical Systems NV | FEHER BENELUX NV | LAURENT VANDERDONCKT BAF | ARTISANS VITRIERS LIEGEOIS SPRL | J. DELPIERRE

Other related companies as BELMANS: Goffin Meyvis Analytical & Medical Systems NV | FEHER BENELUX NV | LAURENT VANDERDONCKT BAF | ARTISANS VITRIERS LIEGEOIS SPRL | J. DELPIERRE

BELMANS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07303131103. Het bedrijf BELMANS bevindt zich op het adres: ACHTERBOS 114; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herenkledingzaken. Producten gemaakt in BELMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELMANS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELMANS, openstaande posities, locatie van BELMANS op de kaart.

BELMANS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELMANS, company assigned to the tax number BE07303131103. The company BELMANS is located at the address: ACHTERBOS 114; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herenkledingzaken. Products created in BELMANS were not found.
The main activity of BELMANS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELMANS is not available. You also can look at reviews of BELMANS, open positions, location of BELMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELMANS, employees, financial statistics.