Orthotech Van Meurs B.V.B.A.

Contactgegevens Orthotech Van Meurs B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orthotech Van Meurs B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orthotech Van Meurs B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jorisstraat 27 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 050.33 19 26 (+32-050.33 19 26) 050.33 19 26 (+32-050.33 19 26)

Fax (fax): 050.33 18 55 (+32-050.33 18 55) 050.33 18 55 (+32-050.33 18 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orthotech Van Meurs B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orthotech Van Meurs B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orthotech Van Meurs B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orthotech Van Meurs B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orthotech Van Meurs B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orthotech Van Meurs B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orthotech Van Meurs B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orthotech Van Meurs B.V.B.A.
Products information Orthotech Van Meurs B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01836334228
Ondernemingsnummer: 2044799804
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Arch supports (orthopedic insoles); Artificial limbs; Back bandages; Corset and brassière parts of metal and plastics; Fitting parts of orthopaedic use; Foot orthoses; Health shoes; Pain therapy equipment

Product categorie (product category): Abdominal Belts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orthotech Van Meurs B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Orthotech Van Meurs B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orthotech Van Meurs B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Orthotech Van Meurs B.V.B.A.

225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
327400. Limoen | Lime
799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
22210303. Platte pannenkoeken | Flat crepes
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
38230505. Ph instrumenten, industrieel proces type | Ph instruments, industrial process type
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
79991409. Roeiboot en kanoverhuur | Rowboat and canoe rental
95320102. Provincie planning en ontwikkeling agentschap, overheid | County planning and development agency, government

Werken bij Orthotech Van Meurs B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orthotech Van Meurs B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orthotech Van Meurs B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orthotech Van Meurs B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van Orthotech Van Meurs B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Orthotech Van Meurs B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orthotech Van Meurs B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Orthotech Van Meurs B.V.B.A.. Orthotech Van Meurs B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orthotech Van Meurs B.V.B.A.. Leave a respond for Orthotech Van Meurs B.V.B.A.. Orthotech Van Meurs B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orthotech Van Meurs B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Orthotech Van Meurs B.V.B.A.
Location of Orthotech Van Meurs B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Orthotech Van Meurs B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Orthotech Van Meurs B.V.B.A. Orthotech Van Meurs B.V.B.A.: NELLY TIMMERMANS | LA LINEA COIFFURE | KAREL RUTTEN | F. MOREAU | Leurquin Michel

Other related companies as Orthotech Van Meurs B.V.B.A.: NELLY TIMMERMANS | LA LINEA COIFFURE | KAREL RUTTEN | F. MOREAU | Leurquin Michel

Orthotech Van Meurs B.V.B.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orthotech Van Meurs B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01836334228. Het bedrijf Orthotech Van Meurs B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Sint-Jorisstraat 27 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Abdominal Belts. Lijst met producten zijn Arch supports (orthopedic insoles); Artificial limbs; Back bandages; Corset and brassière parts of metal and plastics; Fitting parts of orthopaedic use; Foot orthoses; Health shoes; Pain therapy equipment.
De hoofdactiviteit van Orthotech Van Meurs B.V.B.A. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orthotech Van Meurs B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orthotech Van Meurs B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Orthotech Van Meurs B.V.B.A. op de kaart.

Orthotech Van Meurs B.V.B.A. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orthotech Van Meurs B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01836334228. The company Orthotech Van Meurs B.V.B.A. is located at the address: Sint-Jorisstraat 27 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Abdominal Belts. List of products are Arch supports (orthopedic insoles); Artificial limbs; Back bandages; Corset and brassière parts of metal and plastics; Fitting parts of orthopaedic use; Foot orthoses; Health shoes; Pain therapy equipment.
The main activity of Orthotech Van Meurs B.V.B.A. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Orthotech Van Meurs B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Orthotech Van Meurs B.V.B.A., open positions, location of Orthotech Van Meurs B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orthotech Van Meurs B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orthotech Van Meurs B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orthotech Van Meurs B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orthotech Van Meurs B.V.B.A., employees, financial statistics.