Brugs Slachthuis NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Brugs Slachthuis NV
Private companiesLegal Services • Brugs Slachthuis NV

Contactgegevens Brugs Slachthuis NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brugs Slachthuis NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brugs Slachthuis NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Pieterszuidstraat 50A; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 44 03 (+32-050 31 44 03) 050 31 44 03 (+32-050 31 44 03)

Fax (fax): 050 31 65 81 (+32-050 31 65 81) 050 31 65 81 (+32-050 31 65 81)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brugs Slachthuis NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brugs Slachthuis NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brugs Slachthuis NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brugs Slachthuis NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brugs Slachthuis NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brugs Slachthuis NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brugs Slachthuis NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brugs Slachthuis NV
Products information Brugs Slachthuis NV

BTW identificatienummer (tax): BE04157196044
Ondernemingsnummer: 8498718261
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Brugs Slachthuis NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Abattoirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brugs Slachthuis NV
(Get full report from official database of BE for Brugs Slachthuis NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brugs Slachthuis NV
Addition kinds of activities for Brugs Slachthuis NV

14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
37320102. Woonboten, bouw en reparatie | Houseboats, building and repairing
38430108. Tandmotoren | Dental engines
59990402. telescopen | Telescopes

Werken bij Brugs Slachthuis NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brugs Slachthuis NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brugs Slachthuis NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brugs Slachthuis NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

Zoek naar antwoorden van Brugs Slachthuis NV in sociale netwerken
Look for responds of Brugs Slachthuis NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brugs Slachthuis NV. Laat een reactie achter voor Brugs Slachthuis NV. Brugs Slachthuis NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brugs Slachthuis NV. Leave a respond for Brugs Slachthuis NV. Brugs Slachthuis NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brugs Slachthuis NV op de google maps. Adres en contacten Brugs Slachthuis NV
Location of Brugs Slachthuis NV on the google maps. Address and contacts of Brugs Slachthuis NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Brugs Slachthuis NV Brugs Slachthuis NV: STUDIO COLOR ME BEAUTIFUL | Pauwels BVBA | Beau Rival | VILLAGE NO5 REINE FABIOLA | M. & D. ZAKENKANTOOR

Other related companies as Brugs Slachthuis NV: STUDIO COLOR ME BEAUTIFUL | Pauwels BVBA | Beau Rival | VILLAGE NO5 REINE FABIOLA | M. & D. ZAKENKANTOOR

Brugs Slachthuis NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brugs Slachthuis NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04157196044. Het bedrijf Brugs Slachthuis NV bevindt zich op het adres: Sint-Pieterszuidstraat 50A; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Abattoirs. Producten gemaakt in Brugs Slachthuis NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brugs Slachthuis NV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brugs Slachthuis NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brugs Slachthuis NV, openstaande posities, locatie van Brugs Slachthuis NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brugs Slachthuis NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brugs Slachthuis NV, company assigned to the tax number BE04157196044. The company Brugs Slachthuis NV is located at the address: Sint-Pieterszuidstraat 50A; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Abattoirs. Products created in Brugs Slachthuis NV were not found.
The main activity of Brugs Slachthuis NV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brugs Slachthuis NV is not available. You also can look at reviews of Brugs Slachthuis NV, open positions, location of Brugs Slachthuis NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brugs Slachthuis NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brugs Slachthuis NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brugs Slachthuis NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brugs Slachthuis NV, employees, financial statistics.