VAN ELVEN AGRA

Contactgegevens VAN ELVEN AGRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN ELVEN AGRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN ELVEN AGRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EINDHOUTSEWEG 42; 2431; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 14840532 (+32-14840532) 14840532 (+32-14840532)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN ELVEN AGRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN ELVEN AGRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN ELVEN AGRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN ELVEN AGRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN ELVEN AGRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN ELVEN AGRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN ELVEN AGRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN ELVEN AGRA
Products information VAN ELVEN AGRA

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VAN ELVEN AGRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Aardappelproducten Gh; GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN ELVEN AGRA
(Get full report from official database of BE for VAN ELVEN AGRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN ELVEN AGRA
Addition kinds of activities for VAN ELVEN AGRA

091901. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
28190201. Boorzuur | Boric acid
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver
50990206. Roundwood | Roundwood
82229900. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec

Werken bij VAN ELVEN AGRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN ELVEN AGRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN ELVEN AGRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN ELVEN AGRA. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • sanitair installateur (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van VAN ELVEN AGRA in sociale netwerken
Look for responds of VAN ELVEN AGRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN ELVEN AGRA. Laat een reactie achter voor VAN ELVEN AGRA. VAN ELVEN AGRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN ELVEN AGRA. Leave a respond for VAN ELVEN AGRA. VAN ELVEN AGRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN ELVEN AGRA op de google maps. Adres en contacten VAN ELVEN AGRA
Location of VAN ELVEN AGRA on the google maps. Address and contacts of VAN ELVEN AGRA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN ELVEN AGRA VAN ELVEN AGRA: JARDILESSE | Netlink | Galloy Yvon | Mukota-Muteba M | P. HAVELANGE

Other related companies as VAN ELVEN AGRA: JARDILESSE | Netlink | Galloy Yvon | Mukota-Muteba M | P. HAVELANGE

VAN ELVEN AGRA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN ELVEN AGRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf VAN ELVEN AGRA bevindt zich op het adres: EINDHOUTSEWEG 42; 2431; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Aardappelproducten Gh; GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in VAN ELVEN AGRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN ELVEN AGRA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN ELVEN AGRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN ELVEN AGRA, openstaande posities, locatie van VAN ELVEN AGRA op de kaart.

VAN ELVEN AGRA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN ELVEN AGRA, company assigned to the tax number BE01956909179. The company VAN ELVEN AGRA is located at the address: EINDHOUTSEWEG 42; 2431; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Aardappelproducten Gh; GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh. Products created in VAN ELVEN AGRA were not found.
The main activity of VAN ELVEN AGRA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN ELVEN AGRA is not available. You also can look at reviews of VAN ELVEN AGRA, open positions, location of VAN ELVEN AGRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN ELVEN AGRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN ELVEN AGRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN ELVEN AGRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN ELVEN AGRA, employees, financial statistics.