BOJARDIN

Contactgegevens BOJARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOJARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOJARDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FORME 9; 5340; GESVES, België

Telefoon (phone): 83677146 (+32-83677146) 83677146 (+32-83677146)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOJARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOJARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOJARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOJARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOJARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOJARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOJARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOJARDIN
Products information BOJARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BOJARDIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Aanleg van opritten and terreinen bij woningen; Tuinbenodigdheden; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOJARDIN
(Get full report from official database of BE for BOJARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOJARDIN
Addition kinds of activities for BOJARDIN

2491. Houtbescherming | Wood preserving
344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
14990108. Sapphire mijnbouw | Sapphire mining
17719903. Vloeren aannemer | Flooring contractor
33650000. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
73750000. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
96319903. Licentie en inspectie van nutsbedrijven, overheid | Licensing and inspection of utilities, government

Werken bij BOJARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOJARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOJARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOJARDIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

  • Facility Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

Zoek naar antwoorden van BOJARDIN in sociale netwerken
Look for responds of BOJARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOJARDIN. Laat een reactie achter voor BOJARDIN. BOJARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOJARDIN. Leave a respond for BOJARDIN. BOJARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOJARDIN op de google maps. Adres en contacten BOJARDIN
Location of BOJARDIN on the google maps. Address and contacts of BOJARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOJARDIN BOJARDIN: ANNE-MARIE VAN DE MERGEL | Metaalbewerkingen Van Den Bossche | STOCK 2002 | BAGAMA | Philcom Services

Other related companies as BOJARDIN: ANNE-MARIE VAN DE MERGEL | Metaalbewerkingen Van Den Bossche | STOCK 2002 | BAGAMA | Philcom Services

BOJARDIN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOJARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf BOJARDIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA FORME 9; 5340; GESVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Aanleg van opritten and terreinen bij woningen; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Producten gemaakt in BOJARDIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOJARDIN is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOJARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOJARDIN, openstaande posities, locatie van BOJARDIN op de kaart.

BOJARDIN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOJARDIN, company assigned to the tax number BE08019439697. The company BOJARDIN is located at the address: RUE DE LA FORME 9; 5340; GESVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Aanleg van opritten and terreinen bij woningen; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Products created in BOJARDIN were not found.
The main activity of BOJARDIN is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOJARDIN is not available. You also can look at reviews of BOJARDIN, open positions, location of BOJARDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOJARDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOJARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOJARDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOJARDIN, employees, financial statistics.