AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL

Contactgegevens AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Boulevard Piercot 2; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 79 23 (+32-04 223 79 23) 04 223 79 23 (+32-04 223 79 23)

Fax (fax): 04 223 31 51 (+32-04 223 31 51) 04 223 31 51 (+32-04 223 31 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL
Products information AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL

BTW identificatienummer (tax): BE05363769531
Ondernemingsnummer: 6823577880
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Mortgages & loans

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL
(Get full report from official database of BE for AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL
Addition kinds of activities for AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL

34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
50520102. Goud erts | Gold ore
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment

Werken bij AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL in sociale netwerken
Look for responds of AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL. Laat een reactie achter voor AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL. AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL. Leave a respond for AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL. AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL op de google maps. Adres en contacten AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL
Location of AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL on the google maps. Address and contacts of AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL: JOHAN DERCK | Pulli | Atelier Artisanal Carpet | FRAN?OISE GUBBELS | Carlier Pol & Fils

Other related companies as AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL: JOHAN DERCK | Pulli | Atelier Artisanal Carpet | FRAN?OISE GUBBELS | Carlier Pol & Fils

AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05363769531. Het bedrijf AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL bevindt zich op het adres: Boulevard Piercot 2; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, openstaande posities, locatie van AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL op de kaart.

AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL is a company, that was registered 1997 in Liège region, Belgium. Full name of company is AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, company assigned to the tax number BE05363769531. The company AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL is located at the address: Boulevard Piercot 2; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banks. List of products are Mortgages & loans.
The main activity of AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL is not available. You also can look at reviews of AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, open positions, location of AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGF BELGIUM BANQUE-PH MINET-AG DEL, employees, financial statistics.