ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.
Private companiesAgricultural Services • ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.

Contactgegevens ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGEBERGSTRAAT 10; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16235720 (+32-16235720) 16235720 (+32-16235720)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.
Products information ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Installation & Entretien: Plomberie.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.

Product categorie (product category): Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.
(Get full report from official database of BE for ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.
Addition kinds of activities for ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
599903. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
26210803. Greaseproof verpakkingspapier | Greaseproof wrapping paper
31110401. Zakleder | Bag leather
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop

Werken bij ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. in sociale netwerken
Look for responds of ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.. Laat een reactie achter voor ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.. ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.. Leave a respond for ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.. ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. op de google maps. Adres en contacten ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.
Location of ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. on the google maps. Address and contacts of ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.: Gedeco BVBA | KEUKENS CRIVANI | MICHEL COSSE | DEVAERT FABIEN | Remarkable

Other related companies as ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL.: Gedeco BVBA | KEUKENS CRIVANI | MICHEL COSSE | DEVAERT FABIEN | Remarkable

ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. bevindt zich op het adres: GALGEBERGSTRAAT 10; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires..
De hoofdactiviteit van ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., openstaande posities, locatie van ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. op de kaart.

ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., company assigned to the tax number BE08681915283. The company ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. is located at the address: GALGEBERGSTRAAT 10; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires..
The main activity of ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. is not available. You also can look at reviews of ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., open positions, location of ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBIJNS-SANITAIRE INSTAL., employees, financial statistics.