MAES WARMTE

Contactgegevens MAES WARMTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAES WARMTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAES WARMTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 50; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55311211 (+32-55311211) 55311211 (+32-55311211)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAES WARMTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAES WARMTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAES WARMTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAES WARMTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAES WARMTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAES WARMTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAES WARMTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAES WARMTE
Products information MAES WARMTE

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie.. Produits: Poêles.

Product categorie (product category): Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAES WARMTE
(Get full report from official database of BE for MAES WARMTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAES WARMTE
Addition kinds of activities for MAES WARMTE

26530103. Hempen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, corrugated: made from purchased materials
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated
39520215. Pyrografie materialen | Pyrography materials
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
50870401. Boot en schoen gesneden voorraad en bevindingen | Boot and shoe cut stock and findings

Werken bij MAES WARMTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAES WARMTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAES WARMTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAES WARMTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van MAES WARMTE in sociale netwerken
Look for responds of MAES WARMTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAES WARMTE. Laat een reactie achter voor MAES WARMTE. MAES WARMTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAES WARMTE. Leave a respond for MAES WARMTE. MAES WARMTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAES WARMTE op de google maps. Adres en contacten MAES WARMTE
Location of MAES WARMTE on the google maps. Address and contacts of MAES WARMTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAES WARMTE MAES WARMTE: ETS LIBOTTE | Postiljon | KONG'S GARDEN | DE VROEGMARKT | ORIGIN/ICA

Other related companies as MAES WARMTE: ETS LIBOTTE | Postiljon | KONG'S GARDEN | DE VROEGMARKT | ORIGIN/ICA

MAES WARMTE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAES WARMTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf MAES WARMTE bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 50; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie.. Produits: Poêles..
De hoofdactiviteit van MAES WARMTE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAES WARMTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAES WARMTE, openstaande posities, locatie van MAES WARMTE op de kaart.

MAES WARMTE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAES WARMTE, company assigned to the tax number BE01096405029. The company MAES WARMTE is located at the address: LINDESTRAAT 50; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie.. Produits: Poêles..
The main activity of MAES WARMTE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAES WARMTE is not available. You also can look at reviews of MAES WARMTE, open positions, location of MAES WARMTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAES WARMTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAES WARMTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAES WARMTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAES WARMTE, employees, financial statistics.