ANDR? WILLEMS BOIS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ANDR? WILLEMS BOIS
Private companiesTransportation Equipment • ANDR? WILLEMS BOIS

Contactgegevens ANDR? WILLEMS BOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? WILLEMS BOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? WILLEMS BOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROBERT CENTNER 18; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87336841 (+32-87336841) 87336841 (+32-87336841)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? WILLEMS BOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? WILLEMS BOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? WILLEMS BOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? WILLEMS BOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? WILLEMS BOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? WILLEMS BOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? WILLEMS BOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? WILLEMS BOIS
Products information ANDR? WILLEMS BOIS

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits: Bois.. Produits: Parquet.

Product categorie (product category): Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements de sols and murs. Bois Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? WILLEMS BOIS
(Get full report from official database of BE for ANDR? WILLEMS BOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? WILLEMS BOIS
Addition kinds of activities for ANDR? WILLEMS BOIS

278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
13819903. Herstellende olie- en gasputten | Redrilling oil and gas wells
25110207. Zilverkisten: hout | Silverware chests: wood
34520201. Sluitringen | Lock washers
39140306. Liefdevolle kopjes, tin | Loving cups, pewter
50320100. Plaveiselmaterialen | Paving materials

Werken bij ANDR? WILLEMS BOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? WILLEMS BOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? WILLEMS BOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? WILLEMS BOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van ANDR? WILLEMS BOIS in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? WILLEMS BOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? WILLEMS BOIS. Laat een reactie achter voor ANDR? WILLEMS BOIS. ANDR? WILLEMS BOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? WILLEMS BOIS. Leave a respond for ANDR? WILLEMS BOIS. ANDR? WILLEMS BOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? WILLEMS BOIS op de google maps. Adres en contacten ANDR? WILLEMS BOIS
Location of ANDR? WILLEMS BOIS on the google maps. Address and contacts of ANDR? WILLEMS BOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? WILLEMS BOIS ANDR? WILLEMS BOIS: Stroom BVBA | De Smedt G Bouwonderneming NV | Commerciale Europa | Huart (Maison) | Prigneaux - Previti

Other related companies as ANDR? WILLEMS BOIS: Stroom BVBA | De Smedt G Bouwonderneming NV | Commerciale Europa | Huart (Maison) | Prigneaux - Previti

ANDR? WILLEMS BOIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? WILLEMS BOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf ANDR? WILLEMS BOIS bevindt zich op het adres: RUE ROBERT CENTNER 18; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements de sols and murs. Bois Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits: Bois.. Produits: Parquet..
De hoofdactiviteit van ANDR? WILLEMS BOIS is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? WILLEMS BOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? WILLEMS BOIS, openstaande posities, locatie van ANDR? WILLEMS BOIS op de kaart.

ANDR? WILLEMS BOIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? WILLEMS BOIS, company assigned to the tax number BE07286926269. The company ANDR? WILLEMS BOIS is located at the address: RUE ROBERT CENTNER 18; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Revêtements de sols and murs. Bois Gr. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits: Bois.. Produits: Parquet..
The main activity of ANDR? WILLEMS BOIS is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? WILLEMS BOIS is not available. You also can look at reviews of ANDR? WILLEMS BOIS, open positions, location of ANDR? WILLEMS BOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? WILLEMS BOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? WILLEMS BOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? WILLEMS BOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? WILLEMS BOIS, employees, financial statistics.