Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.
Private companiesEating and Drinking Places • Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.

Contactgegevens Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Boulevard de Smet de Naeyer 526 1020 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amcoe-Laundromatic S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amcoe-Laundromatic S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.
Products information Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE07547576904
Ondernemingsnummer: 7239685058
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Change-making machines; Merchandise vending machines

Product categorie (product category): Banknote, Coin, Coin-Rolls, Chip And Money Changers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.

922404. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
33120504. Staven, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Rods, iron and steel: made in steel mills
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food

Werken bij Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.. Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.. Leave a respond for Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.. Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.
Location of Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.: BLNADIN ETS | KREKELBERGH-SOCIAALBUREAU | V.V.O. OUTPLACEMENT INT. | LA M?RE BERTHE | YVES MARGERIN

Other related companies as Amcoe-Laundromatic S.P.R.L.: BLNADIN ETS | KREKELBERGH-SOCIAALBUREAU | V.V.O. OUTPLACEMENT INT. | LA M?RE BERTHE | YVES MARGERIN

Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07547576904. Het bedrijf Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Boulevard de Smet de Naeyer 526 1020 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banknote, Coin, Coin-Rolls, Chip And Money Changers. Lijst met producten zijn Change-making machines; Merchandise vending machines.
De hoofdactiviteit van Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. is a company, that was registered 2010 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., company assigned to the tax number BE07547576904. The company Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. is located at the address: Boulevard de Smet de Naeyer 526 1020 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banknote, Coin, Coin-Rolls, Chip And Money Changers. List of products are Change-making machines; Merchandise vending machines.
The main activity of Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., open positions, location of Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amcoe-Laundromatic S.P.R.L., employees, financial statistics.