BLNADIN ETS

Contactgegevens BLNADIN ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLNADIN ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLNADIN ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2 Rue de Septfontaines L-8371Hobsheid - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-39-80-48 32-39-80-48

Fax (fax): 32-39-56-24 32-39-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLNADIN ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLNADIN ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLNADIN ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLNADIN ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLNADIN ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLNADIN ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLNADIN ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLNADIN ETS
Products information BLNADIN ETS

BTW identificatienummer (tax): BE09511932373
Ondernemingsnummer: 4264587402
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BLNADIN ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Profiel (profile): Also located in Arlon Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLNADIN ETS
(Get full report from official database of BE for BLNADIN ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLNADIN ETS
Addition kinds of activities for BLNADIN ETS

9631. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
30210104. Gaiters, rubber of rubber gesolde stof | Gaiters, rubber or rubber soled fabric
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
41199901. Luchtpaden, behalve amusement of schilderachtig | Aerial tramways, except amusement or scenic
51491001. Honing | Honey

Werken bij BLNADIN ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLNADIN ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLNADIN ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLNADIN ETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

 • Sales Representative m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

 • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

 • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

 • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

  Type: Studentenjob

  * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

 • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

  Type: Studentenjob

  Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

 • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

 • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

Zoek naar antwoorden van BLNADIN ETS in sociale netwerken
Look for responds of BLNADIN ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLNADIN ETS. Laat een reactie achter voor BLNADIN ETS. BLNADIN ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLNADIN ETS. Leave a respond for BLNADIN ETS. BLNADIN ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLNADIN ETS op de google maps. Adres en contacten BLNADIN ETS
Location of BLNADIN ETS on the google maps. Address and contacts of BLNADIN ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLNADIN ETS BLNADIN ETS: Blomme Mass | Ninove Géry | 'T PRIMEURTJE | Aclimo SPRL | GERARD DOOLAEGE

Other related companies as BLNADIN ETS: Blomme Mass | Ninove Géry | 'T PRIMEURTJE | Aclimo SPRL | GERARD DOOLAEGE

BLNADIN ETS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLNADIN ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09511932373. Het bedrijf BLNADIN ETS bevindt zich op het adres: 2 Rue de Septfontaines L-8371Hobsheid - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Also located in Arlon Belgium. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in BLNADIN ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLNADIN ETS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLNADIN ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLNADIN ETS, openstaande posities, locatie van BLNADIN ETS op de kaart.

BLNADIN ETS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLNADIN ETS, company assigned to the tax number BE09511932373. The company BLNADIN ETS is located at the address: 2 Rue de Septfontaines L-8371Hobsheid - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Also located in Arlon Belgium. Industry category is Transport & Related Services. Products created in BLNADIN ETS were not found.
The main activity of BLNADIN ETS is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BLNADIN ETS is not available. You also can look at reviews of BLNADIN ETS, open positions, location of BLNADIN ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLNADIN ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLNADIN ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLNADIN ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLNADIN ETS, employees, financial statistics.