FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE

Contactgegevens FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTEENWEG 52; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51544854 (+32-51544854) 51544854 (+32-51544854)

Fax (fax): +32 (50) 825-72-34 +32 (50) 825-72-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE
Products information FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE

BTW identificatienummer (tax): BE02456237792
Ondernemingsnummer: 8053497314
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE
(Get full report from official database of BE for FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE
Addition kinds of activities for FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE

28190605. Nucleaire brandstof en kernen, anorganisch | Nuclear fuel and cores, inorganic
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE in sociale netwerken
Look for responds of FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE. Laat een reactie achter voor FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE. FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE. Leave a respond for FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE. FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE op de google maps. Adres en contacten FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE
Location of FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE on the google maps. Address and contacts of FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE: De Werklijn | Licht & Wonen BVBA | PHILIPPE LEF?BVRE | FG II | Frank Montyne

Other related companies as FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE: De Werklijn | Licht & Wonen BVBA | PHILIPPE LEF?BVRE | FG II | Frank Montyne

FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02456237792. Het bedrijf FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE bevindt zich op het adres: IEPERSTEENWEG 52; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, openstaande posities, locatie van FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE op de kaart.

FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, company assigned to the tax number BE02456237792. The company FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE is located at the address: IEPERSTEENWEG 52; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE is not available. You also can look at reviews of FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, open positions, location of FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. GELDOF-CLYNCKEMAILLIE, employees, financial statistics.