AIR COMFORT

Contactgegevens AIR COMFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR COMFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR COMFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIENDSCHAPSSTRAAT 73; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26882224 (+32-26882224) 26882224 (+32-26882224)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR COMFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR COMFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR COMFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR COMFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR COMFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR COMFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR COMFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR COMFORT
Products information AIR COMFORT

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Equipement pour Cellier.. Produits: Filtres à Air.. Produits: Humidificateurs.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle.

Product categorie (product category): Quincailleries. Equipement divers pour commerces Electroménager,télévisions and radios. Air conditionné and ventilation. Electroménager,télévisions and radios Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR COMFORT
(Get full report from official database of BE for AIR COMFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR COMFORT
Addition kinds of activities for AIR COMFORT

363403. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
51370201. korsetten | Corsets
54319901. Fruit stands of markten | Fruit stands or markets
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij AIR COMFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR COMFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR COMFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR COMFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van AIR COMFORT in sociale netwerken
Look for responds of AIR COMFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR COMFORT. Laat een reactie achter voor AIR COMFORT. AIR COMFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR COMFORT. Leave a respond for AIR COMFORT. AIR COMFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR COMFORT op de google maps. Adres en contacten AIR COMFORT
Location of AIR COMFORT on the google maps. Address and contacts of AIR COMFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR COMFORT AIR COMFORT: Deli's | KWASIGROCH | COIFFURE NADINE | M. OLDENHOVE DE GUERTECHIN | CHRISTIAN COLLIN

Other related companies as AIR COMFORT: Deli's | KWASIGROCH | COIFFURE NADINE | M. OLDENHOVE DE GUERTECHIN | CHRISTIAN COLLIN

AIR COMFORT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR COMFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf AIR COMFORT bevindt zich op het adres: VRIENDSCHAPSSTRAAT 73; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Equipement divers pour commerces Electroménager,télévisions and radios. Air conditionné and ventilation. Electroménager,télévisions and radios Gr. Lijst met producten zijn Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Equipement pour Cellier.. Produits: Filtres à Air.. Produits: Humidificateurs.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle..
De hoofdactiviteit van AIR COMFORT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR COMFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR COMFORT, openstaande posities, locatie van AIR COMFORT op de kaart.

AIR COMFORT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIR COMFORT, company assigned to the tax number BE09451782226. The company AIR COMFORT is located at the address: VRIENDSCHAPSSTRAAT 73; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Equipement divers pour commerces Electroménager,télévisions and radios. Air conditionné and ventilation. Electroménager,télévisions and radios Gr. List of products are Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Equipement pour Cellier.. Produits: Filtres à Air.. Produits: Humidificateurs.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle..
The main activity of AIR COMFORT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR COMFORT is not available. You also can look at reviews of AIR COMFORT, open positions, location of AIR COMFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR COMFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR COMFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR COMFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR COMFORT, employees, financial statistics.