INTERCOLOR

Contactgegevens INTERCOLOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERCOLOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERCOLOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 161; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92255101 (+32-92255101) 92255101 (+32-92255101)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERCOLOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERCOLOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERCOLOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERCOLOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERCOLOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERCOLOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERCOLOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERCOLOR
Products information INTERCOLOR

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Peintures,Vernis.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum,Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Parquet.

Product categorie (product category): Quincailleries. Drogueries. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERCOLOR
(Get full report from official database of BE for INTERCOLOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERCOLOR
Addition kinds of activities for INTERCOLOR

449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
22980302. Ladingnetten | Cargo nets
26310503. Strokarton | Strawboard
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
83610203. Opleidingsschool voor delinquenten | Training school for delinquents

Werken bij INTERCOLOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERCOLOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERCOLOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERCOLOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van INTERCOLOR in sociale netwerken
Look for responds of INTERCOLOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERCOLOR. Laat een reactie achter voor INTERCOLOR. INTERCOLOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERCOLOR. Leave a respond for INTERCOLOR. INTERCOLOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERCOLOR op de google maps. Adres en contacten INTERCOLOR
Location of INTERCOLOR on the google maps. Address and contacts of INTERCOLOR

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERCOLOR INTERCOLOR: DeVe-Pack NV | OPBOUWWERK IJZERSTREEK | ELEKTRO CALLEWAERT | JACQUES MARCHAND | AU VAISSELIER

Other related companies as INTERCOLOR: DeVe-Pack NV | OPBOUWWERK IJZERSTREEK | ELEKTRO CALLEWAERT | JACQUES MARCHAND | AU VAISSELIER

INTERCOLOR is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERCOLOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf INTERCOLOR bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 161; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Quincailleries. Drogueries. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Peintures,Vernis.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum,Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Parquet..
De hoofdactiviteit van INTERCOLOR is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERCOLOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERCOLOR, openstaande posities, locatie van INTERCOLOR op de kaart.

INTERCOLOR is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERCOLOR, company assigned to the tax number BE02625427246. The company INTERCOLOR is located at the address: HOOGSTRAAT 161; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Quincailleries. Drogueries. Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Peintures,Vernis.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum,Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Parquet..
The main activity of INTERCOLOR is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERCOLOR is not available. You also can look at reviews of INTERCOLOR, open positions, location of INTERCOLOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERCOLOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERCOLOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERCOLOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERCOLOR, employees, financial statistics.