DAKWERKEN COPPENS PAUL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DAKWERKEN COPPENS PAUL
Private companiesBusiness Services • DAKWERKEN COPPENS PAUL

Contactgegevens DAKWERKEN COPPENS PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAKWERKEN COPPENS PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAKWERKEN COPPENS PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEZESTRAAT 56; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51309862 (+32-51309862) 51309862 (+32-51309862)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAKWERKEN COPPENS PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAKWERKEN COPPENS PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAKWERKEN COPPENS PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAKWERKEN COPPENS PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAKWERKEN COPPENS PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAKWERKEN COPPENS PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAKWERKEN COPPENS PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAKWERKEN COPPENS PAUL
Products information DAKWERKEN COPPENS PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Pose d'Ardoises.. Produits: Matériaux pour Fa?ades.

Product categorie (product category): Quincailleries. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAKWERKEN COPPENS PAUL
(Get full report from official database of BE for DAKWERKEN COPPENS PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAKWERKEN COPPENS PAUL
Addition kinds of activities for DAKWERKEN COPPENS PAUL

24910105. Posten, behandeld hout | Posts, treated wood
28420110. Wax removers | Wax removers
28740100. fosfaten | Phosphates
51120501. Bestandskaarten | File cards
51499903. Cacao | Cocoa
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment

Werken bij DAKWERKEN COPPENS PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAKWERKEN COPPENS PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAKWERKEN COPPENS PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAKWERKEN COPPENS PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van DAKWERKEN COPPENS PAUL in sociale netwerken
Look for responds of DAKWERKEN COPPENS PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAKWERKEN COPPENS PAUL. Laat een reactie achter voor DAKWERKEN COPPENS PAUL. DAKWERKEN COPPENS PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAKWERKEN COPPENS PAUL. Leave a respond for DAKWERKEN COPPENS PAUL. DAKWERKEN COPPENS PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAKWERKEN COPPENS PAUL op de google maps. Adres en contacten DAKWERKEN COPPENS PAUL
Location of DAKWERKEN COPPENS PAUL on the google maps. Address and contacts of DAKWERKEN COPPENS PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come DAKWERKEN COPPENS PAUL DAKWERKEN COPPENS PAUL: Kockaerts Studiebureau BVBA | INGE VAN MEENSEL | Cartoine | Museum Vleeshuis | APOTEEK CREYNS

Other related companies as DAKWERKEN COPPENS PAUL: Kockaerts Studiebureau BVBA | INGE VAN MEENSEL | Cartoine | Museum Vleeshuis | APOTEEK CREYNS

DAKWERKEN COPPENS PAUL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAKWERKEN COPPENS PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf DAKWERKEN COPPENS PAUL bevindt zich op het adres: WEZESTRAAT 56; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincailleries. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activités: Pose d'Ardoises.. Produits: Matériaux pour Fa?ades..
De hoofdactiviteit van DAKWERKEN COPPENS PAUL is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAKWERKEN COPPENS PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAKWERKEN COPPENS PAUL, openstaande posities, locatie van DAKWERKEN COPPENS PAUL op de kaart.

DAKWERKEN COPPENS PAUL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAKWERKEN COPPENS PAUL, company assigned to the tax number BE09031280517. The company DAKWERKEN COPPENS PAUL is located at the address: WEZESTRAAT 56; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincailleries. Charpentes and couvertures. List of products are Activités: Pose d'Ardoises.. Produits: Matériaux pour Fa?ades..
The main activity of DAKWERKEN COPPENS PAUL is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAKWERKEN COPPENS PAUL is not available. You also can look at reviews of DAKWERKEN COPPENS PAUL, open positions, location of DAKWERKEN COPPENS PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAKWERKEN COPPENS PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAKWERKEN COPPENS PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAKWERKEN COPPENS PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAKWERKEN COPPENS PAUL, employees, financial statistics.