WOODEX

Contactgegevens WOODEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOODEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOODEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LIMBOURG 109; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87314718 (+32-87314718) 87314718 (+32-87314718)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOODEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOODEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOODEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOODEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOODEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOODEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOODEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOODEX
Products information WOODEX

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Bois.. Types de Matériaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Quincailleries. Bois Gr. Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOODEX
(Get full report from official database of BE for WOODEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOODEX
Addition kinds of activities for WOODEX

3953. Markeringsapparaten | Marking devices
027100. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
24480000. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks

Werken bij WOODEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOODEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOODEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOODEX. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

Zoek naar antwoorden van WOODEX in sociale netwerken
Look for responds of WOODEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOODEX. Laat een reactie achter voor WOODEX. WOODEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOODEX. Leave a respond for WOODEX. WOODEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOODEX op de google maps. Adres en contacten WOODEX
Location of WOODEX on the google maps. Address and contacts of WOODEX

Andere gerelateerde bedrijven als come WOODEX WOODEX: FRANCOIS | VANDEN BORRE | Electro-Concept SA | Carchon M | K.C. LOENHOUT

Other related companies as WOODEX: FRANCOIS | VANDEN BORRE | Electro-Concept SA | Carchon M | K.C. LOENHOUT

WOODEX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOODEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf WOODEX bevindt zich op het adres: RUE DE LIMBOURG 109; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Quincailleries. Bois Gr. Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Bois.. Types de Matériaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van WOODEX is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOODEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOODEX, openstaande posities, locatie van WOODEX op de kaart.

WOODEX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOODEX, company assigned to the tax number BE08303985595. The company WOODEX is located at the address: RUE DE LIMBOURG 109; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Quincailleries. Bois Gr. Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Bois.. Types de Matériaux: Peintures & Vernis..
The main activity of WOODEX is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WOODEX is not available. You also can look at reviews of WOODEX, open positions, location of WOODEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOODEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOODEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOODEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOODEX, employees, financial statistics.