BOUWCENTER FR. VLAEMINCK

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BOUWCENTER FR. VLAEMINCK
Private companiesMotion Pictures • BOUWCENTER FR. VLAEMINCK

Contactgegevens BOUWCENTER FR. VLAEMINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWCENTER FR. VLAEMINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWCENTER FR. VLAEMINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INGELMUNSTERSTEENWEG 72; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56667103 (+32-56667103) 56667103 (+32-56667103)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWCENTER FR. VLAEMINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWCENTER FR. VLAEMINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWCENTER FR. VLAEMINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWCENTER FR. VLAEMINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWCENTER FR. VLAEMINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWCENTER FR. VLAEMINCK
Products information BOUWCENTER FR. VLAEMINCK

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Bois.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Quincailleries. Bois Gr. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWCENTER FR. VLAEMINCK
(Get full report from official database of BE for BOUWCENTER FR. VLAEMINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWCENTER FR. VLAEMINCK
Addition kinds of activities for BOUWCENTER FR. VLAEMINCK

243199. Millwork, nec | Millwork, nec
17119901. Koeltechnicus | Refrigeration contractor
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
28190801. Silicagel | Silica gel
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
50440302. schrijfmachines | Typewriters

Werken bij BOUWCENTER FR. VLAEMINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWCENTER FR. VLAEMINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWCENTER FR. VLAEMINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWCENTER FR. VLAEMINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van BOUWCENTER FR. VLAEMINCK in sociale netwerken
Look for responds of BOUWCENTER FR. VLAEMINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWCENTER FR. VLAEMINCK. Laat een reactie achter voor BOUWCENTER FR. VLAEMINCK. BOUWCENTER FR. VLAEMINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWCENTER FR. VLAEMINCK. Leave a respond for BOUWCENTER FR. VLAEMINCK. BOUWCENTER FR. VLAEMINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWCENTER FR. VLAEMINCK op de google maps. Adres en contacten BOUWCENTER FR. VLAEMINCK
Location of BOUWCENTER FR. VLAEMINCK on the google maps. Address and contacts of BOUWCENTER FR. VLAEMINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWCENTER FR. VLAEMINCK BOUWCENTER FR. VLAEMINCK: FUNةRAILLES CIBORGS | Goeteyn Veronique | U.C.L.-FACULT? DE DROIT | L.G.R. | RENOV'HOME

Other related companies as BOUWCENTER FR. VLAEMINCK: FUNةRAILLES CIBORGS | Goeteyn Veronique | U.C.L.-FACULT? DE DROIT | L.G.R. | RENOV'HOME

BOUWCENTER FR. VLAEMINCK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf BOUWCENTER FR. VLAEMINCK bevindt zich op het adres: INGELMUNSTERSTEENWEG 72; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Bois Gr. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Bois.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van BOUWCENTER FR. VLAEMINCK is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWCENTER FR. VLAEMINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, openstaande posities, locatie van BOUWCENTER FR. VLAEMINCK op de kaart.

BOUWCENTER FR. VLAEMINCK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, company assigned to the tax number BE07985931396. The company BOUWCENTER FR. VLAEMINCK is located at the address: INGELMUNSTERSTEENWEG 72; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Bois Gr. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Bois.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of BOUWCENTER FR. VLAEMINCK is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWCENTER FR. VLAEMINCK is not available. You also can look at reviews of BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, open positions, location of BOUWCENTER FR. VLAEMINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWCENTER FR. VLAEMINCK, employees, financial statistics.