HOUTHANDEL BERGMANS

Contactgegevens HOUTHANDEL BERGMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHANDEL BERGMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHANDEL BERGMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERDINGERPOORT 5; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89461035 (+32-89461035) 89461035 (+32-89461035)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHANDEL BERGMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHANDEL BERGMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHANDEL BERGMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHANDEL BERGMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHANDEL BERGMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHANDEL BERGMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHANDEL BERGMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHANDEL BERGMANS
Products information HOUTHANDEL BERGMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Quincailleries. Bois Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHANDEL BERGMANS
(Get full report from official database of BE for HOUTHANDEL BERGMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHANDEL BERGMANS
Addition kinds of activities for HOUTHANDEL BERGMANS

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
516904. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations
20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
24310600. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters

Werken bij HOUTHANDEL BERGMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHANDEL BERGMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHANDEL BERGMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHANDEL BERGMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van HOUTHANDEL BERGMANS in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHANDEL BERGMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHANDEL BERGMANS. Laat een reactie achter voor HOUTHANDEL BERGMANS. HOUTHANDEL BERGMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHANDEL BERGMANS. Leave a respond for HOUTHANDEL BERGMANS. HOUTHANDEL BERGMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHANDEL BERGMANS op de google maps. Adres en contacten HOUTHANDEL BERGMANS
Location of HOUTHANDEL BERGMANS on the google maps. Address and contacts of HOUTHANDEL BERGMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHANDEL BERGMANS HOUTHANDEL BERGMANS: INTERCOMMUNALE D'INCENDIE | EDDY'S COIFFURE | HANNY BRUSSAARD | Interclass | Hasa Invest NV

Other related companies as HOUTHANDEL BERGMANS: INTERCOMMUNALE D'INCENDIE | EDDY'S COIFFURE | HANNY BRUSSAARD | Interclass | Hasa Invest NV

HOUTHANDEL BERGMANS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHANDEL BERGMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf HOUTHANDEL BERGMANS bevindt zich op het adres: GERDINGERPOORT 5; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincailleries. Bois Gr. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van HOUTHANDEL BERGMANS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHANDEL BERGMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHANDEL BERGMANS, openstaande posities, locatie van HOUTHANDEL BERGMANS op de kaart.

HOUTHANDEL BERGMANS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTHANDEL BERGMANS, company assigned to the tax number BE08101562500. The company HOUTHANDEL BERGMANS is located at the address: GERDINGERPOORT 5; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincailleries. Bois Gr. List of products are Produits: Bois..
The main activity of HOUTHANDEL BERGMANS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHANDEL BERGMANS is not available. You also can look at reviews of HOUTHANDEL BERGMANS, open positions, location of HOUTHANDEL BERGMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHANDEL BERGMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHANDEL BERGMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHANDEL BERGMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHANDEL BERGMANS, employees, financial statistics.