STOCK AMERICAIN DEJONGHE

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • STOCK AMERICAIN DEJONGHE
Private companiesNondepository Credit Institutions • STOCK AMERICAIN DEJONGHE

Contactgegevens STOCK AMERICAIN DEJONGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOCK AMERICAIN DEJONGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOCK AMERICAIN DEJONGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNIKSERIJKSWEG 371; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56455523 (+32-56455523) 56455523 (+32-56455523)

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOCK AMERICAIN DEJONGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOCK AMERICAIN DEJONGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOCK AMERICAIN DEJONGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOCK AMERICAIN DEJONGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOCK AMERICAIN DEJONGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOCK AMERICAIN DEJONGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOCK AMERICAIN DEJONGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOCK AMERICAIN DEJONGHE
Products information STOCK AMERICAIN DEJONGHE

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Outils & Matériel de Construction.. Type de Magasin: Stock Americains.

Product categorie (product category): Quincailleries. Articles non-alimentaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOCK AMERICAIN DEJONGHE
(Get full report from official database of BE for STOCK AMERICAIN DEJONGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOCK AMERICAIN DEJONGHE
Addition kinds of activities for STOCK AMERICAIN DEJONGHE

28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
32910000. Schuurproducten | Abrasive products
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant
76992202. Aviation propeller en blade reparatie | Aviation propeller and blade repair

Werken bij STOCK AMERICAIN DEJONGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOCK AMERICAIN DEJONGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOCK AMERICAIN DEJONGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOCK AMERICAIN DEJONGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van STOCK AMERICAIN DEJONGHE in sociale netwerken
Look for responds of STOCK AMERICAIN DEJONGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOCK AMERICAIN DEJONGHE. Laat een reactie achter voor STOCK AMERICAIN DEJONGHE. STOCK AMERICAIN DEJONGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOCK AMERICAIN DEJONGHE. Leave a respond for STOCK AMERICAIN DEJONGHE. STOCK AMERICAIN DEJONGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOCK AMERICAIN DEJONGHE op de google maps. Adres en contacten STOCK AMERICAIN DEJONGHE
Location of STOCK AMERICAIN DEJONGHE on the google maps. Address and contacts of STOCK AMERICAIN DEJONGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come STOCK AMERICAIN DEJONGHE STOCK AMERICAIN DEJONGHE: Schilder- & Decoratiewerken Deleu BVBA | FNAC WIJNEGEM | Viviane | FABRICE CURRERI | 'T PAALS VISJE

Other related companies as STOCK AMERICAIN DEJONGHE: Schilder- & Decoratiewerken Deleu BVBA | FNAC WIJNEGEM | Viviane | FABRICE CURRERI | 'T PAALS VISJE

STOCK AMERICAIN DEJONGHE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOCK AMERICAIN DEJONGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf STOCK AMERICAIN DEJONGHE bevindt zich op het adres: DOORNIKSERIJKSWEG 371; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Quincailleries. Articles non-alimentaires. Lijst met producten zijn Produits: Outils & Matériel de Construction.. Type de Magasin: Stock Americains..
De hoofdactiviteit van STOCK AMERICAIN DEJONGHE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOCK AMERICAIN DEJONGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOCK AMERICAIN DEJONGHE, openstaande posities, locatie van STOCK AMERICAIN DEJONGHE op de kaart.

STOCK AMERICAIN DEJONGHE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOCK AMERICAIN DEJONGHE, company assigned to the tax number BE08749755859. The company STOCK AMERICAIN DEJONGHE is located at the address: DOORNIKSERIJKSWEG 371; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Quincailleries. Articles non-alimentaires. List of products are Produits: Outils & Matériel de Construction.. Type de Magasin: Stock Americains..
The main activity of STOCK AMERICAIN DEJONGHE is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STOCK AMERICAIN DEJONGHE is not available. You also can look at reviews of STOCK AMERICAIN DEJONGHE, open positions, location of STOCK AMERICAIN DEJONGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOCK AMERICAIN DEJONGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOCK AMERICAIN DEJONGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOCK AMERICAIN DEJONGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOCK AMERICAIN DEJONGHE, employees, financial statistics.