WERBROUCK

Contactgegevens WERBROUCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERBROUCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERBROUCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST. ROCHUSSTR 35; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51243868 (+32-51243868) 51243868 (+32-51243868)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERBROUCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERBROUCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERBROUCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERBROUCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERBROUCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERBROUCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERBROUCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERBROUCK
Products information WERBROUCK

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Matériaux pour Fa?ades.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERBROUCK
(Get full report from official database of BE for WERBROUCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERBROUCK
Addition kinds of activities for WERBROUCK

22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
36410210. Strobotrons | Strobotrons

Werken bij WERBROUCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERBROUCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERBROUCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERBROUCK. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van WERBROUCK in sociale netwerken
Look for responds of WERBROUCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERBROUCK. Laat een reactie achter voor WERBROUCK. WERBROUCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERBROUCK. Leave a respond for WERBROUCK. WERBROUCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERBROUCK op de google maps. Adres en contacten WERBROUCK
Location of WERBROUCK on the google maps. Address and contacts of WERBROUCK

Andere gerelateerde bedrijven als come WERBROUCK WERBROUCK: DEXIA | LA TOILERIE...AUTREMENT | GARAGE DEHAYE JEAN-MARIE | DE DOOY ZAKENKANTOOR | Kursaal

Other related companies as WERBROUCK: DEXIA | LA TOILERIE...AUTREMENT | GARAGE DEHAYE JEAN-MARIE | DE DOOY ZAKENKANTOOR | Kursaal

WERBROUCK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERBROUCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf WERBROUCK bevindt zich op het adres: ST. ROCHUSSTR 35; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Matériaux pour Fa?ades..
De hoofdactiviteit van WERBROUCK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERBROUCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERBROUCK, openstaande posities, locatie van WERBROUCK op de kaart.

WERBROUCK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERBROUCK, company assigned to the tax number BE01440826416. The company WERBROUCK is located at the address: ST. ROCHUSSTR 35; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Matériaux pour Fa?ades..
The main activity of WERBROUCK is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WERBROUCK is not available. You also can look at reviews of WERBROUCK, open positions, location of WERBROUCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERBROUCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERBROUCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERBROUCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERBROUCK, employees, financial statistics.