VIROUX

Contactgegevens VIROUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIROUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIROUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GL. NATIONALES 105; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71776780 (+32-71776780) 71776780 (+32-71776780)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIROUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIROUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIROUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIROUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIROUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIROUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIROUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIROUX
Products information VIROUX

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VIROUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIROUX
(Get full report from official database of BE for VIROUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIROUX
Addition kinds of activities for VIROUX

07220306. Tabak, machine oogstdiensten | Tobacco, machine harvesting services
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
28650403. Teer | Tar
33690103. Zink en zink-base legering gietstukken, behalve die-castings | Zinc and zinc-base alloy castings, except die-castings
38230310. Viscosimeters, industrieel proces type | Viscosimeters, industrial process type
44490100. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental

Werken bij VIROUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIROUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIROUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIROUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van VIROUX in sociale netwerken
Look for responds of VIROUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIROUX. Laat een reactie achter voor VIROUX. VIROUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIROUX. Leave a respond for VIROUX. VIROUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIROUX op de google maps. Adres en contacten VIROUX
Location of VIROUX on the google maps. Address and contacts of VIROUX

Andere gerelateerde bedrijven als come VIROUX VIROUX: TAVERNE ARDENNAISE | JOHN VAN DE VELDE | BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE | HAGENBROECK | P.I.C.S.

Other related companies as VIROUX: TAVERNE ARDENNAISE | JOHN VAN DE VELDE | BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE | HAGENBROECK | P.I.C.S.

VIROUX is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIROUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf VIROUX bevindt zich op het adres: RUE GL. NATIONALES 105; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Producten gemaakt in VIROUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIROUX is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIROUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIROUX, openstaande posities, locatie van VIROUX op de kaart.

VIROUX is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIROUX, company assigned to the tax number BE03351623535. The company VIROUX is located at the address: RUE GL. NATIONALES 105; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Products created in VIROUX were not found.
The main activity of VIROUX is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VIROUX is not available. You also can look at reviews of VIROUX, open positions, location of VIROUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIROUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIROUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIROUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIROUX, employees, financial statistics.