BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE

Contactgegevens BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDLAAN 34; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52215213 (+32-52215213) 52215213 (+32-52215213)

Fax (fax): +32 (69) 561-37-71 +32 (69) 561-37-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE
Products information BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE

BTW identificatienummer (tax): BE06419006347
Ondernemingsnummer: 2449371337
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE
(Get full report from official database of BE for BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE
Addition kinds of activities for BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE

075199. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
30890109. Planters, kunststoffen | Planters, plastics
37140000. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE in sociale netwerken
Look for responds of BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE. Laat een reactie achter voor BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE. BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE. Leave a respond for BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE. BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE op de google maps. Adres en contacten BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE
Location of BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE on the google maps. Address and contacts of BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE: W.C. HET VLIEGEND WIEL | CARROLL INTERMEDIA | SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS | L?ATELIER | GEERT VAN GIJSEGHEM

Other related companies as BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE: W.C. HET VLIEGEND WIEL | CARROLL INTERMEDIA | SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS | L?ATELIER | GEERT VAN GIJSEGHEM

BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06419006347. Het bedrijf BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE bevindt zich op het adres: ZUIDLAAN 34; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, openstaande posities, locatie van BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE op de kaart.

BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, company assigned to the tax number BE06419006347. The company BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE is located at the address: ZUIDLAAN 34; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE is not available. You also can look at reviews of BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, open positions, location of BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BULO HEILIGE MAAGDCOLLEGE, employees, financial statistics.