JEAN-LOUIS DELHEZ

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • JEAN-LOUIS DELHEZ
Private companiesAgricultural Services • JEAN-LOUIS DELHEZ

Contactgegevens JEAN-LOUIS DELHEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-LOUIS DELHEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-LOUIS DELHEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LES MARGARINS 16; 4890; THIMISTER-CLERMONT, België

Telefoon (phone): 87446036 (+32-87446036) 87446036 (+32-87446036)

Fax (fax): +32 (50) 727-87-57 +32 (50) 727-87-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-LOUIS DELHEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-LOUIS DELHEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-LOUIS DELHEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-LOUIS DELHEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-LOUIS DELHEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-LOUIS DELHEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-LOUIS DELHEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-LOUIS DELHEZ
Products information JEAN-LOUIS DELHEZ

BTW identificatienummer (tax): BE04235748291
Ondernemingsnummer: 8135620117
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Quincaillerie.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-LOUIS DELHEZ
(Get full report from official database of BE for JEAN-LOUIS DELHEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-LOUIS DELHEZ
Addition kinds of activities for JEAN-LOUIS DELHEZ

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
573101. antennes | Antennas
28349906. Pillen, farmaceutisch | Pills, pharmaceutical
28939900. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations

Werken bij JEAN-LOUIS DELHEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-LOUIS DELHEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-LOUIS DELHEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-LOUIS DELHEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van JEAN-LOUIS DELHEZ in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-LOUIS DELHEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-LOUIS DELHEZ. Laat een reactie achter voor JEAN-LOUIS DELHEZ. JEAN-LOUIS DELHEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-LOUIS DELHEZ. Leave a respond for JEAN-LOUIS DELHEZ. JEAN-LOUIS DELHEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-LOUIS DELHEZ op de google maps. Adres en contacten JEAN-LOUIS DELHEZ
Location of JEAN-LOUIS DELHEZ on the google maps. Address and contacts of JEAN-LOUIS DELHEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-LOUIS DELHEZ JEAN-LOUIS DELHEZ: PIERRE STASSART | Beulens & Zn | LEYSMANS | Autostuc NV | BERNAERD BOSCH

Other related companies as JEAN-LOUIS DELHEZ: PIERRE STASSART | Beulens & Zn | LEYSMANS | Autostuc NV | BERNAERD BOSCH

JEAN-LOUIS DELHEZ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-LOUIS DELHEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235748291. Het bedrijf JEAN-LOUIS DELHEZ bevindt zich op het adres: LES MARGARINS 16; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Quincaillerie..
De hoofdactiviteit van JEAN-LOUIS DELHEZ is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-LOUIS DELHEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-LOUIS DELHEZ, openstaande posities, locatie van JEAN-LOUIS DELHEZ op de kaart.

JEAN-LOUIS DELHEZ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-LOUIS DELHEZ, company assigned to the tax number BE04235748291. The company JEAN-LOUIS DELHEZ is located at the address: LES MARGARINS 16; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Quincaillerie..
The main activity of JEAN-LOUIS DELHEZ is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-LOUIS DELHEZ is not available. You also can look at reviews of JEAN-LOUIS DELHEZ, open positions, location of JEAN-LOUIS DELHEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-LOUIS DELHEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-LOUIS DELHEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-LOUIS DELHEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-LOUIS DELHEZ, employees, financial statistics.