SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED
Private companiesNondepository Credit Institutions • SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED

Contactgegevens SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av Des Arts 58 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 51 50 00 32.25 51 50 00

Fax (fax): 32.25 13 41 00 32.25 13 41 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED
Products information SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED

BTW identificatienummer (tax): BE04916625976
Ondernemingsnummer: 7505828857
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Banks

Product categorie (product category): Banking institutions; Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED
(Get full report from official database of BE for SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED
Addition kinds of activities for SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
28190917. Mercurius, opnieuw afgestemd | Mercury, redistilled
50999902. Draagtassen | Carrying cases
59419902. Fiets- en fietsonderdelen | Bicycle and bicycle parts
59610400. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order

Werken bij SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED. Looking for open vacancies in other companies

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Gemotiveerde thuishulp (Arendonk) via dienstencheques (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED in sociale netwerken
Look for responds of SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED. Laat een reactie achter voor SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED. SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED. Leave a respond for SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED. SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED op de google maps. Adres en contacten SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED
Location of SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED on the google maps. Address and contacts of SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED

Andere gerelateerde bedrijven als come SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED: Oil Services | PIZZERIA TITO | EMIEL COPPIETERS | OFFIMER | Jean-Marie Cocq sprl

Other related companies as SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED: Oil Services | PIZZERIA TITO | EMIEL COPPIETERS | OFFIMER | Jean-Marie Cocq sprl

SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916625976. Het bedrijf SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED bevindt zich op het adres: Av Des Arts 58 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 269,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banking institutions; Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, openstaande posities, locatie van SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED op de kaart.

SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, company assigned to the tax number BE04916625976. The company SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED is located at the address: Av Des Arts 58 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 269,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banking institutions; Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED is not available. You also can look at reviews of SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, open positions, location of SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUMITOMO MITSUI BANKING CORPORATION LIMITED, employees, financial statistics.